Urbanka, Bajkafest, 7. Dobrodelni Leo tek – Novo mesto

Urbanka, Bajkafest, 7. Dobrodelni Leo tek – Novo mesto

Urbanka

V petek, 12. maja 2017, od 17. ure naprej, vas URBANKA (Lokalna pisarna celovite urbane prenove Novo mesto) in NKM (Novomeška kolesarska mreža) vabita na kolesarjenje po Novem mestu. V okviru projekta Kje je prostor v Novem mestu, ste prijazno vabljeni na Glavni trg 28, kjer bo:
Od 17.00 naprej: Pripelji srečo v službo – predstavitev vseslovenskega projekta spodbujanja kolesarjenja na delo (pod okriljem Urbanističnega inštituta in Slovenske kolesarske mreže).
Ob 17.30: sprehod s kolesi po mestu – pregled problematike kolesarjenja in infrastrukture po Novem mestu.
Ob 19.00: pogovor o pasteh in potencialih kolesarjenja po Novem mestu.

Bajkafest

Vabljeni tudi na rekreativno gorsko kolesarsko prireditev Bajkafest, ki bo v soboto, 13. 5. 2017, ob 10. uri, na Centru biotehnike in turizma Grm, Sevno. Bajkafest je prvenstveno kolesarski maraton, ni pa samo to, saj vse obiskovalce čakajo tudi otroške delavnice, sejem kolesarske opreme in bogat zabavni del s pogostitvijo. Prijazno vabljeni.

Leo tek

Dobrodelni Leo klubu Novo mesto, v sodelovanju z Lions klubom Novo mesto, organizira že sedmiDobrodelni LEO tek. Le-ta bo potekal v novomeškem športno-rekreacijskem centru Portoval, v nedeljo, 14. maja 2017. Prijave in informacije najdete na spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.