Urbanka, Bajkafest, 7. Dobrodelni Leo tek – Novo mesto

Urbanka, Bajkafest, 7. Dobrodelni Leo tek – Novo mesto

Urbanka

V petek, 12. maja 2017, od 17. ure naprej, vas URBANKA (Lokalna pisarna celovite urbane prenove Novo mesto) in NKM (Novomeška kolesarska mreža) vabita na kolesarjenje po Novem mestu. V okviru projekta Kje je prostor v Novem mestu, ste prijazno vabljeni na Glavni trg 28, kjer bo:
Od 17.00 naprej: Pripelji srečo v službo – predstavitev vseslovenskega projekta spodbujanja kolesarjenja na delo (pod okriljem Urbanističnega inštituta in Slovenske kolesarske mreže).
Ob 17.30: sprehod s kolesi po mestu – pregled problematike kolesarjenja in infrastrukture po Novem mestu.
Ob 19.00: pogovor o pasteh in potencialih kolesarjenja po Novem mestu.

Bajkafest

Vabljeni tudi na rekreativno gorsko kolesarsko prireditev Bajkafest, ki bo v soboto, 13. 5. 2017, ob 10. uri, na Centru biotehnike in turizma Grm, Sevno. Bajkafest je prvenstveno kolesarski maraton, ni pa samo to, saj vse obiskovalce čakajo tudi otroške delavnice, sejem kolesarske opreme in bogat zabavni del s pogostitvijo. Prijazno vabljeni.

Leo tek

Dobrodelni Leo klubu Novo mesto, v sodelovanju z Lions klubom Novo mesto, organizira že sedmiDobrodelni LEO tek. Le-ta bo potekal v novomeškem športno-rekreacijskem centru Portoval, v nedeljo, 14. maja 2017. Prijave in informacije najdete na spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here