Unplugged in Cankarjev dom – 19.04.2019 – Gallusova dvorana CD – Ljubljana

Riblja Čorba – vstopnice

Rɪʙʟᴊᴀ Čᴏʀʙᴀ sᴇ čᴜᴊᴇ ɪ ʙᴇᴢ sᴛʀᴜᴊᴇ – nakup vstopnic

Premiera novega albuma 
Po razprodanem koncertu leta 2016 se zaradi izredno velikega zanimanja v največji hram slovenske kulture Cankarjev dom, natančneje v veliko gallusovo dvorano, dne 19.04.2019 ob 20.00 vrača Riblja Čorba, ki nam bo na dolgo pričakovanem ekskluzivnem akustičnem koncertu Čorba se čuje i bez struje pričaral nepozaben koncert. 

V Cankarjevem domu bo Čorba tudi premierno predstavil svoje nove pesmi iz svojega najnovejšega albuma. S seboj bo na oder pripeljal tudi godalni kvartet, ter svoje glasbene prijatelje, ki nam bodo še dodatno polepšali ta nepozaben gala edinstveni dogodek.

RIBLJA ČORBA predstavlja najlegendarnejšo rock skupina na području balkana, ki se je v zgodovino rock’n’rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in drugimi. Riblja čorba obstaja že 40 let, a vseskozi koncertira po celem svetu! 

Rɪʙʟᴊᴀ Čᴏʀʙᴀ sᴇ čᴜᴊᴇ ɪ ʙᴇᴢ sᴛʀᴜᴊᴇ – nakup vstopnic

Dolgo in uspešno kariero skupine pa spremlja tudi izjemno bogata diskografija: 20 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat proglašena za skupino leta in z vsem kar je ustvarila v preteklih desetletjih. Znani so po izjemnih koncertih, kamor jim sledijo oboževalci iz področja cele bivše Jugoslavije.

Rɪʙʟᴊᴀ Čᴏʀʙᴀ sᴇ čᴜᴊᴇ ɪ ʙᴇᴢ sᴛʀᴜᴊᴇ – nakup vstopnicBooking.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.