Tedenski napovednik dogodkov v Občini Slovenske Konjice | 25. 3. – 31. 3. 2019

V sredo bodo pravljice na Konjiškem prebirali odrasli, saj v Domu kulture ekipa Splošne knjižnice Slovenske Konjice pripravlja PRAVLJIČNI VEČER ZA ODRASLE.

 

Od petka pa vse do prihodnje nedelje boste lahko po vsej Sloveniji uživali v edinstvenih okusih TEDNA RESTAVRACIJ, v katerega je vključena tudi naša Gostilna Grič. Čim prej si rezervirajte svoj termin …

V petek zvečer vas člani KD sveti Jurij Konjice vabijo na 2. Postni večer, v okviru katerega boste lahko prisluhnili predavanju na temo MOČNI STARŠI, STABILNI OTROCI.

V soboto dopoldan bodo svoja vrata na stežaj odprli v Glasbeni šoli Slovenske Konjice, kjer pripravljajo DAN ODPRTIH VRAT in vas vabijo na obisk. Sobotni dan pa si lahko popestrite tudi z obiskom RAZSTAVE ROČNIH DEL, ki jo v Modri dvorani Mladinskega centra Dravinjske doline pripravlja Društvo upokojencev Slovenske Konjice in sekcija ročnih del Spominčice.

Za več podrobnosti pa pokukajte v priložen Tedenski napovednik dogodkov in se nam pridružite na katerem izmed številnih dogodkov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.