Tedenski napovednik dogodkov v Občini Slovenske Konjice | 25. 3. – 31. 3. 2019

V sredo bodo pravljice na Konjiškem prebirali odrasli, saj v Domu kulture ekipa Splošne knjižnice Slovenske Konjice pripravlja PRAVLJIČNI VEČER ZA ODRASLE.

 

Od petka pa vse do prihodnje nedelje boste lahko po vsej Sloveniji uživali v edinstvenih okusih TEDNA RESTAVRACIJ, v katerega je vključena tudi naša Gostilna Grič. Čim prej si rezervirajte svoj termin …

V petek zvečer vas člani KD sveti Jurij Konjice vabijo na 2. Postni večer, v okviru katerega boste lahko prisluhnili predavanju na temo MOČNI STARŠI, STABILNI OTROCI.

V soboto dopoldan bodo svoja vrata na stežaj odprli v Glasbeni šoli Slovenske Konjice, kjer pripravljajo DAN ODPRTIH VRAT in vas vabijo na obisk. Sobotni dan pa si lahko popestrite tudi z obiskom RAZSTAVE ROČNIH DEL, ki jo v Modri dvorani Mladinskega centra Dravinjske doline pripravlja Društvo upokojencev Slovenske Konjice in sekcija ročnih del Spominčice.

Za več podrobnosti pa pokukajte v priložen Tedenski napovednik dogodkov in se nam pridružite na katerem izmed številnih dogodkov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.