Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

 

O PODJETJU

NEOTehnik, posredništvo pri prodaji in druge storitve, d.o.o.

Družba je vpisana v sodnem registru Okrožnega sodišča v Mariboru; št.reg. vložka: 2016/46314;

Davčna številka: 80133100;

Zavezanci za DDV: Ne;

Matična številka: 6296777000;

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR vplačan v celoti;

TRR:  SI56 6100 0001 5388 039 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA), Swift: HDELSI22

e-mail: info@slo-link.si

 

Pogoji poslovanja

 

NEOTehnik d.o.o. ima lastno blagovno znamko Slo-link news; slo-link.si; prireditve.slovenija.slo-link.si. S temi mediji nudimo obiskovalcem v pogled in dostop do informacij, katere smo pridobili  za potrebe objave spletnih medijev. Slo-link in Prireditve Slovenija – slo-link.si, za uporabo ne pogojujejo nobenih spletnih prijav in osebnih podatkov. Ne zahtevamo članarine za članstvo in ne ponujamo storitve za fizične osebe. Mediji za pridobivanje informacij pridobiva izrecno preko poznanih medijev, ki nam pošiljajo informacije za objavo na naših portalih.

 

Slo- link.si ali slo-link Travel je portal, ki je namenjen osveščanju ljudi, k prepoznavnosti Slovenije, ter brezplačno nudimo predloge za izlete. Za vse ostale informacije deluje trenutno podjetje preko partnerskih programov, ter tako nudimo dodatne informacije za prenočišča, za katera pa potrošniki sami naročajo preko partnerskega programa nočitve in plačila.  S samimi rezervacijami in plačilom firma NEOTehnik d.o.o. in portali slo-link.si, ter Prireditve Slovenije slo-link.si ne odgovarjamo za nastale reklamacije. Vse reklamacije opravijo direktno s podjetjem, kateremu so nakazali denar.

 

Dostopi do posameznih vsebin, ki se nahajajo na vseh medijih, so odprte in ne pogojujeo plačil ali članstva. Vsebine se lahko delijo na druge medije, s pripisom da so info pridobili na Slo-link.si ali prireditve Slovenija slo-link.si. Za to ne zaračunavamo nobenih stroškov.

 

Obseg zbiranja osebnih podatkov je samo v primeru anket za druge partnerje, vendar to samo meji na:

 

Ime in priimek

Naslov

E-naslov

Telefonska številka (če nam jo sporoči)

Možnost uporabe z dovoljenjem stranke, da želi prejemati mesečne novice al reklamna sporočila. Če se stranka stranka s tem ne strinja, se njen naslov izbriše in ji pošlje obvestilo o izbrisu podatkov z našega sistema.

S tem se nadalje zavežemo, da ne pošiljamo sporočil ali reklamnih oglasov stranki ali nosilcu podatkov, ki jih je ta zavrnil.

Ker je skrb za varovanje osebnih podatkov prioritetna ima podjetje NEOTehnik d.o.o., v skladu s 24. in 25. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov sklenjene oz. sprejete naslednje pravilnike:

 

– Pravilnik o postopkih in ukrepih za zavarovanje osebnih podatkov;

– Pravilnik o postopkih in ukrepih za zavarovanje osebnih podatkov na področju uporabe elektronske pošte;

– Pravilnik o postopkih in ukrepih za zavarovanje osebnih podatkov na področju uporabe interneta;

– Vsi zaposleni pri NEOTehnik d.o.o. so dolžni podpisati izjavo o Varovanju osebnih podatkov;

 

  1. b) Ravnanje s podatki

 

Upravljalec spletnega mesta in uporabnik soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah, lahko osebni podatki, ki se štejejo za poslovno skrivnost ter jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam.

 

Upravljalec spletnega mesta se obvezuje profesionalno in strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti. Varnost in hrambo podatkov zagotavlja v skladu s svojimi notranjimi pravili, v katerih predvidi vse potrebne organizacijske, tehnične in logično-tehnične postopke in ukrepe za zagotavljanje informacijske varnosti, varstva osebnih podatkov in varno elektronsko hrambo.

 

  1. c) Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Uporabnik spletnega mesta www.asseenontv.si izrecno soglaša, da se za namen uporabe elektronske storitve nakupa izdelka, s tem povezanega upravljanja sistema ter obveščanja uporabnika, zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: osebno ime in naslov uporabnika, elektronski naslov, telefonska številka uporabnika ter spol uporabnika (ki se zbira izključno za namen dobrega poslovnega komuniciranja).

 

Našteti podatki se hranijo ves čas uporabe elektronskih storitev in se izbrišejo v treh letih po zadnjem nakupu na spletno mesto www.asseenontv.si.

 

Uporabnik lahko zahteva vpogled v svoje osebne podatke ali podatke o obdelavi njegovih osebnih podatkov s strani pooblaščenih oseb s pisno prošnjo, ki jo naslovi na sedež podjetja NEOTehnik d.o.o.

 

  1. d) Omejitve zaradi varstva osebnih podatkov

 

Zaradi varstva osebnih podatkov se šteje, da identiteta uporabnikov, ki se prijavijo zgolj z uporabo uporabniškega imena in gesla ni ustrezno preverjena.

 

Pri storitvah elektronskega poslovanja, ki so dostopne samo z uporabo uporabniškega imena in gesla, je zaradi varstva osebnih podatkov dovoljeno samo naslednje:

 

  1. vnos osebnih podatkov uporabnika je dovoljen, vendar ne omogoča prikaza že vnesenih osebnih podatkov drugih uporabnikov, razen podatkov, ki jih je vnesel isti uporabnik;
  2. uporabnik lahko vloži zahtevo za posredovanje osebnih podatkov, vendar se podatki lahko posredujejo izključno v fizični obliki na naslov stalnega prebivališča osebe, na katero se podatki nanašajo.

 

  1. e) Hramba podatkov

 

V sklopu storitev elektronskega poslovanja je za potrebe poslovanja podjetja NEOTehnik d.o.o., urejena tudi hramba omenjenih podatkov o uporabnikov v skladu s predpisi o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva.

 

Uporabnik je dolžan z ustrezno skrbnostjo sam hraniti posredovane podatke za svoje potrebe.

 

2. Varstvo otrok

 

Upravljalec se zavezuje, da v skladu z dobro vero in poštenjem, brez dovoljenja staršev ali skrbnikov ne bo odobril nakupa osebi za katero sumi, da je mladoletna. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.Prav tako upravljalec nepooblaščeni tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok. Omenjene podatke lahko po pisnem pozivu posreduje zgolj staršem oziroma skrbnikom mladoletnih oseb in po njihovem pozivu takšne osebne podatke tudi izbriše.

 

Obvestilo o uporabi piškotkov

 

Obveščamo vas, da naše strani slo-link.si  in Prireditve-Slovenija.slo-link.si  uporabljajo piškotke.

  1. Kaj je spletni piškotek?

Spletni piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo lahko spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Spletni piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče uporabniške vmesnike in storitve le-teh prilagoditi potrebam in željam uporabnikov. Več o piškotkih in smernicah uporabe najdete na tej povezavi: https://www.ip-rs.si/fileadmin/user_upload/Pdf/smernice/Smernice_o_uporabi_piskotkov.pdf

Spletni piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu.

  1. Spletni piškotki na strani?

Ob začetku obiska spletne strani se vsakemu uporabniku samodejno dodeli t.i. sejna piškotka, ki se uporablja za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice, ter optimizacijo in prilagoditev postopkov registracije in nakupa ter uporabniških vmesnikov in storitev, ki jih omogoča spletna stran.  Oba piškotka vsebujeta le kriptirano številko trenutne in stalne seje uporabnika. Piškotek trenutne seje poteče, ko zaključite z brskanjem po spletni strani, piškotek trajne seje pa je trajen.

Spletna stran lahko, ob vaši privolitvi, na vaš račulanik naloži tudi štiri piškotke (__utma, __utmb, __utmc in __utmz) spletnega orodja Google Analytics. Ti piškotki so trajni. Google Analytics je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke, ki ga lahko lastniki spletnih mest uporabijo predvsem za boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo njihova spletna mesta. Več o piškotkih orodja Google Analytics najdete na tej povezavi: http://www.google.si/intl/sl/policies/technologies/types/ .

Piškotki orodja Google Analytics se uporabljajo za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletnih mestih brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev. Tako pridobljeni podatki se uporabljajo za analizo obiskov na spletni strani in pripomorejo tako k izboljšavi in prilagoditvi ponudbe na spletnem mestu, kot pri izboljaši in optimizaciji spletnih vmesnikov in storitev, ki jih uporablja in omogoča spletna stran .

Ob privolitvi uporabe spletnih piškotkov bo spletna stran na vaš računalnik naložila še trajni piškotek (cookiePolicy), ki identificira vašo privolitev k uporabi pišktotkov na spletni strani. Če kadarkoli ta piškotek ročne odstranite, bo spletna stran ob naslednjem obisku samodejno odstranila piškotke orodja GoogleAnalytics. Ob tem pa vam ponudila ponovno možnost privolitve k uporabi spletnih piškotkov.