Splavarjenje 2018

22.-24. JUNIJ I Radeče I Pri piceriji in kavarni Pr’Veseljak

VSTOPNINE NI!

V Radeče se vrača tradicionalno Splavarjenje! Vikend celodnevnih zabav bodo popestrili vrhunski nastopajoči, številne dnevne aktivnostmi kot so vožnja s splavom in turnir v košarki, poskrbljeno bo za odlično kulinarično ponudbo in za številne animacije za vso družino. Se vidimo v Radečah!

PETEK – 22. JUNIJ 2018

✔ Street Basket 3na3 Turnir
✔ 14.splavarjev tek
✔ Grajski večer in pohod na Svinjski rt
✔ Finale košarkarskega turnirja
✔ Večerni program

Petkov pričetek festivala Splavarjenja bo že ob 16. uri poskrbel za zabavne aktivnostmi in animacije za najmlajše obiskovalce. Tem bo sledil spopad v Košarkarskem turnirju 2018, pomerili pa se boste lahko tudi v 14. Splavarjevem teku. Ob sončnem zahodu bomo prve zvezde na nebu pozdravljali z Grajskim večerom in pohodom na Svinjski RT, za kar se da zabaven zaključek dneva pa bodo z nastopom poskrbeli Natalija Verboten, Petkova pumpa, Skupina Tequila in priljubljeni hrvaški pevec BORNO Davor!

SOBOTA – 23. JUNIJ 2018

✔ Turnir v malem nogometu otroci
✔ Sonc festival: glasbena pravljica v domu kulture Radeče
✔ Program za otroke
✔ Likovna kolonija
✔ Rokodelska tržnica
✔ Pihalni orkester z radeškimi mažoretkami
✔ Večerni program
✔ Ognjemet

Že ob 9. uri zjutraj bo organiziran turnir v malem nogometu za mlajše selekcije ter likovna kolonija, ljubitelji sonca in morja pa se boste lahko sprostili na Mestni plaži Pr’Veseljak ob glasbenih ritmih našega DJ Boštjana. Poleg številnih športnih tekmovanj in animacij, boste skozi sobotno popoldne lahko obiskali tržnico in rokodelski sejem ter se kasneje pozno v noč zabavali s številnimi glasbenimi zvezdami. Za ples in žur bodo poskrbeli: najbolj priljubljena Aktualova radijska oddaja Aktualova Galama v živo z Dean on the Mike na čelu, Skupina SKaTER in vroče Učiteljice! Sobotni večer bo osvetljen pravljično – z velikim ognjemetom, ki bo osvetlil Radeško nebo!

NEDELJA – 24. JUNIJ 2018

Tridnevno tradicionalno Splavarjenje zaključujemo v nedeljo 24. junija, ko se na istem prizorišču dobimo ob 10.00, ko bomo ob spremljavi DJ Boštjana poležavali na Mestni plaži, ob 12.00 pa bomo ob nedeljskem kosilu uživali ob živi glasbi. Z nami bo Ansambel ŠEPET, Ansambel Zadetek in tudi odlična slovenska vokalna skupina, ki navdušuje tudi s priredbami znanih dalmatinskih viž – Kvatropirci.

Komaj čakamo vikend odlične zabave, ko bomo z vašim obiskom in izbranim dogajanjem ponovno popestrili letošnje leto v Radečah. Se vidimo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.