Ski bus Kanin

Kaninski žičničarji so se potrudili in uredili progo na Prevalo. Ob naslednjem zagonu Kanina – ko se veter umiri – bo torej poleg vlečnice Podi in proge Sedlo urejena in odprta tudi proga na Prevalo. S tem dnem ukinjamo smučarski avtobus za Trbiž/Sello Neveo in ga nadomeščamo s prevozi na A postajo žičnice Sončni Kanin.

Povezava z italijansko stranjo zaradi pomanjkanja snega na italijanski strani še ni možna. Skupna karta Kanin-Sella Nevea torej še ne pride v poštev. Dokler skupna karta ne bo dejansko zagotovljena, bomo v primeru vremenskih razmer, ki bi onemogočale smuko na Kaninu, še vedno organizirali prevoz na italijansko stran po dosedanjih pogojih – torej samo v dneh, ko naša stran Kanina ne bo obratovala. O vseh spremembah vas bomo tekoče obveščali.

Prosimo bovške ponudnike, da nam tekoče sporočate tudi vašo zasedenost, da bomo lahko prevoze s ski busom zagotavljali čim bolj racionalno in prilagojeno dejanskim potrebam.

V prilogi najdete tudi začasni cenik smučarskih kart, veljaven od 18.1.2017 do polnega obratovanja. Za nesmučarje še vedno veljajo stare cene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.