Ski bus Kanin

Kaninski žičničarji so se potrudili in uredili progo na Prevalo. Ob naslednjem zagonu Kanina – ko se veter umiri – bo torej poleg vlečnice Podi in proge Sedlo urejena in odprta tudi proga na Prevalo. S tem dnem ukinjamo smučarski avtobus za Trbiž/Sello Neveo in ga nadomeščamo s prevozi na A postajo žičnice Sončni Kanin.

Povezava z italijansko stranjo zaradi pomanjkanja snega na italijanski strani še ni možna. Skupna karta Kanin-Sella Nevea torej še ne pride v poštev. Dokler skupna karta ne bo dejansko zagotovljena, bomo v primeru vremenskih razmer, ki bi onemogočale smuko na Kaninu, še vedno organizirali prevoz na italijansko stran po dosedanjih pogojih – torej samo v dneh, ko naša stran Kanina ne bo obratovala. O vseh spremembah vas bomo tekoče obveščali.

Prosimo bovške ponudnike, da nam tekoče sporočate tudi vašo zasedenost, da bomo lahko prevoze s ski busom zagotavljali čim bolj racionalno in prilagojeno dejanskim potrebam.

V prilogi najdete tudi začasni cenik smučarskih kart, veljaven od 18.1.2017 do polnega obratovanja. Za nesmučarje še vedno veljajo stare cene.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.