ŠD Gib odprl največji trampolin park v Sloveniji

ŠD Gib odprl največji trampolin park v Sloveniji

ŠD Gib odprl največji trampolin park v Sloveniji

  • 26.11.2016
  • Predsednik Športne unije Slovenije se je v petek 25.11. udeležil svečane otvoritve največjega trampolin parka v Sloveniji, ki so ga odprli v Športnem društvu Gib Šiška.

Super Jump Gib so v ŠD Gib Šiška postavil v sodelovanju s podjetjem Eli play d.o.o. iz Nizozemske. V centru je nameščenih več horizontalnih trampolinov, poševni trampolini, ki so primerni za igro med dvema ognjema ter dolga trampolin steza, ki se konča s košarkarskim košem. Poleg skakalnega dela na trampolinih je sestavni del parka tudi velika jama s penami, v katero se lahko odskoči iz visoke odrivne police.

Svečano otvoritev je vodil Igor E. Bergant, čast za prerez slavnostnega traku pa je pripadla predsedniku društva, Gabru Benediku. Otvoritev so popestrile Gibove gimnastičarke z elegantnim, usklajenim in poskočnim nastopom ter akrobati, ki so v svojem nastopu prikazali številne vrtoglavo akrobatske elemente.

Na otvoritvi so bili prisotni še predsednik ŠZL, Janez Sodržnik, predsednik ŠD Trnovo, Jani Ovsenik, ravnatelj gimnazije Šiška, Dejan Rudolf, profesorica na Fakulteti za šport, Maja Bučar Pajek in predstavnica A Banke.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.