Prireditve v Semiču v tem tednu 😀


Predstavitev – AEQ METODE30. slovenski turistični sejem ALPE – ADRIA

SLOVENSKO DALMATINSKI VEČER v soboto, 2. februar 2019, ob 18. uri v KC Semič.

Nastopajoči:

Tanja Zajc Zupan, Klapa Volosko s Hrvaške, Teja Saksida in Ana Zupan

Cena v predprodaji 13,00 € na dan dogodka 15,00 €. Prodaja poteka v TIC-u Semič in uro pred dogodkom v KC Semič.

Nastopajoči izvedejo čisto poseben večer. Mili zvoki citer se zlijejo z dalmatinskim melosom; višek koncerta je preplet vseh nastopajočih, mandolin in čudovitega petja ter točka, ko Tanja in hči Ana poslušalce popeljeta v prelepo melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni – Ana interpretira odlomek iz filma, ko Janez zaprosi Meto za roko. Večer je ganljiv, poln emocij, nostalgije in presežkov.

Zaigrali in zapeli bodo narodnozabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in evergreene: Avsenikov venček, Morska pravljica, Ne bodi kot drugi, Ribič, ribič me je ujel, Larina pesem iz filma dr. Živago, La paloma … In pesmi, ki jih v izvirniku izvajajo najbolj znane klape, Tereza Kesovija, Severina …: Vilo moja, Oči boje lavande, Anđele moj, Copacabana, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk, Sunčane fontane, Moja poslednja i prva ljubavi …

Koncerti po Sloveniji so odlično sprejeti, obiskovalci pa pravijo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe. Vljudno vabljeni, da koncert doživite v živo!

Za naročila in dodatna pojasnila pokličite na 041 749 060 ali pišite na mail: tanjazajczupan@siol.net

GLOBOKO V SRCU JE ČUTIM….NAJAVA!

Kulturni center Semič in Turistično društvo Semič vas vabita na kuharsko delavnico priprava in peka BUREKA v sredo, 6. februarja, ob 17. uri v prostorih OŠ Semič.

Delavnico bo vodil semiški slaščičar Nedžbedin Limani. Plačilo udeležbe na delavnici 4,00 €. Maksimalna udeležba 30 oseb.

Prijave na delavnico sprejemamo v TIC-u Semič 040/625 148! Le še nekaj prostih mest!

RIC Bela krajina vas vabi na koncert ETNO ORKESTRA HINGGAN UNION iz kitajske province Notranja Mongolija v nedeljo, 10. februarja, ob 18. uri v KC Semič.

Cena vstopnice v predprodaji 12,00 € na dan dogodka 15,00 €. Prodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič in prek Eventima.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.