Prireditve v Semiču v tem tednu 😀

Zdravstveni dom Črnomelj – Center za krepitev zdravja vas vabi na vzgojno delavnico SLADKORNA BOLEZEN TIPA 2 v torek, 19. februarja, ob 9. uri v KC Semič.

Srečanje je namenjeno odraslim bolnikom s sladkorno boleznijo tip 2, ki se zaradi sladkorne bolezni oskrbujejo v ambulanti splošne/družinske medicine.

Delavnico bo vodila Katarina Brgan Petric, dipl.m.s

Udeležba je brezplačna, plačnik je ESS.

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj vabi, v okviru svetovalne točke Pokolpje, na predavanje KAJ GOOGLE VE O MENI? v torek, 19. februar, od 17. do 19. ure v Krajevni knjižnici Semič.

Spoznali bomo varno rabo spletnih tehnologij in ukrepe za zaščito zasebnosti na internetu. Predavala bo računalničarka Tajana Špundak Franko.

<tab

Kulturni center Semič vas v času zimskih počitnic vabi na ogled otroške predstave SUPER KRILA NA OBISKU v izvedbi Alenke Kolman v četrtek, 21. februarja, ob 17. uri v KC Semič.

PREDSTAVA:

Jan iz priljubljene risane serije SUPER KRILA bo z otroci zapel, zaplesal, jih naučil novo pesmico in jim pokazal nove čarovniške trike, ki se jih je naučil na svojih potovanjih v Parizu, Londonu, Egiptu …  S pomočjo otrok se bo naučil tudi šteti do 10! Zabavali in nasmejali se bodo tako otroci (ki so v predstavo ves čas vključeni) kot starši! Zabavno druženje bomo zaključili z veselim prepevanjem pesmi Mi se imamo radi!

Cena vstopnice 5,00 €. Prodaja vstopnic bo potekala v TIC-u in uro pred predstavo v KC Semič.

Knjižnica Črnomelj, PETRUSbike, Zavod za aktivno življenje in KC Semič vas vabijo na potopisno predavanje ŠRILANKA v petek, 22. februarja, ob 18. uri v KC Semič.

Kulturno društvo Orel Semič vas v sklopu 23. Krakarjevih dnevov vabi na osrednja prireditev z gostoma, arheologom dr. JANEZOM DULARJEM in etnologom mag. ANDREJEM DULARJEM, ki jo bo vodila umetnostna zgodovinarka in etnologinja Andreja Brancelj Bednaršek v soboto, 23. februarja 2019, ob 18. uri v KC Semič.

Glasbeni program: Učenci glasbene šole Gradus ad Parnassum.

Kulturni center Semič vas vabi na koncert MODRIJANI OSEBNO v nedeljo, 24. februarja 2019, ob 15. in 18. uri  v KC Semič. Vstopnice za 18. uro so RAZPRODANE!
Za 15. uro še nekaj prostih sedežev!

Cena vstopnice v predprodaji 12,00 €,  na dan dogodka 14,00 €. Prodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič in uro pred dogodkom v KC Semič.

Dobrodošli!

Napovedujemo!

Dobrodošli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.