Prireditve v Semiču v tednu, ki je pred nami 🌸🎶🎻

Kulturni center Semič vas vabi na ogled  muzikala CVETJE V JESENI, poslovilna turneja v petek, 29. marca, ob 20. uri v KC Semič.

In tako se začenja poslovilna turneja izvirnega slovenskega muzikala Cvetje v jeseni. Začelo se je 17.9.2014 in po skoraj petih letih se bo zgodba zaključila.

Idilična kmečka povest Cvetje v jeseni avtorja Ivana Tavčarja je najbolj znana ljubezenska zgodba v slovenski književnosti, velja pa tudi za eno najlepših. A zgodba ne govori zgolj o ljubezni med moškim in žensko, temveč opeva tudi ljubezen do domovine in domače zemlje.O muzikalu je mogoče slišati same pohvale in pozitivne besede. Veliko posameznikov si ga je ogledalo že dvakrat in so rekli, da sigurno ne zadnjič. To je prava paša za oči in ušesa. Govori se že, da je od zdaj naprej pravi Slovenec tisti, ki si ogleda muzikal Cvetje v jeseni in ne le tisti, ki stopi na Triglav.  V intenzivnih dobrih dveh urah gledalec doživi trenutke žalosti, neizmernega veselja, sreče in igrive ljubezni, začinjene s pravo mero humorja in ironije. Čustvena glasba in ganljiva besedila, v katerih se najde prav vsak,  so v solze spravila različne generacije obiskovalcev. Kljub bridkemu koncu pa gre za izjemno navdihujočo predstavo, ki prav vsakega popelje v preteklost, v njegov vsak dan in prikaže razkorak med mestnim in podeželskim človekom.

Nastopajo sami vrhunski posamezniki in sicer so v  naslovnih vlogah: Matjaž Robavs, Nina Pušlar, Jure Ivanušič, Maja Martina Merljak, Alenka Kozolc Gregurić, Ana Grasselli, Domen Križaj, Marjan Bunič.

Cena vstopnice 23,00 €. Prodaja vstopnic poteka v TIC-u in na dan dogodka na blagajni KC Semič.

KUD Jože Mihelčič Semič vas vabi na dogodek
PRIDITE V VAS….SPOMINI NA ISKRO SEMIČ v nedeljo, 31. marca 2019,
v KC Semič.
Brezplačnih vstopnic več ni.
Komisija za članice PGD Štrekljevec in Podružnična šola Štrekljevec vas vabita na prireditev V POČASTITEV DNEVA ŽENA, MATERINSKEGA DNEVA in MUČENIKOV v nedeljo, 31. marca, ob 16. uri v gasilski dom Štrekljevec.
NAJAVA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.