Prireditve Kočevsko

TURIZEM

Prvo vseslovensko tekmovanje iz preživetja v naravi
Orientacija brez kompasa, poznavanje užitnih rastlin, izdelava bivaka, vrvi, pasti,…vse to je del prvega vseslovenskega tekmovanja iz gozdovništva in preživetja v naravi, ki ga zadnji vikend v septembru organizira Gozdovništvo – Bushcraft & Survival School Slovenia. Več.

Foto, Vir: Miha Ogorelec
Doživite Kočevsko 2018
V soboto, 29.9.2018, vabljeni na posebno kulinarično doživetje v organizaciji Turističnega društva Kočevje.Več.


Foto: Arhiv Zavod Kočevsko

Ste za odklop od ponorelega sveta?
Spoznajte osupljivo podzemlje in prisluhnite zgodbam hodnikov, ki so dolgo časa burili domišljijo ljudi. Več.

KULTURA

Kulturni center Kočevje, prizorišče kulturno-umetniškega dogajanja na Kočevskem, ki z raznolikimi vsebinami glasbene, gledališke in filmske ustvarjalnosti nudi gostoljubje vsem generacijam obiskovalcev.

Ta teden si lahko v kinu Kulturnega centra Kočevje ogledate biografsko komično dramo Ne skrbi, peš ne bo prišel daleč, mladinsko romantično komedijo Gajin svet, akcijsko komično kriminalko Pokvarjeni pliškoti, grozljivko Nuna in akcijski film Misija:Nemogoče–Izpad.

Ivan Zak in Crvena Jabuka – Veliki koncert, skupni večer dveh koncertnih atrakcij, praznik za vse ljubitelje odlične glasbe, ki jo imamo vsi v ušesih in znamo na pamet – legend bivše jugo scene in še danes. Več. 

Prvi koncertni dogodek Glasbenega abonmaja KCK bo Večer šansonov z Vito Mavrič, ob spremljavi Jaka Pucihar kvarteta. Več.


Več o vsebinah v KCK si lahko preberete tukaj.

Več dogodkov

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.