Prireditve Kočevje

Izobraževanje turističnih vodnikov za izvajanje programov opazovanja divjih živali v njihovem naravnem okolju
Zavod Kočevsko v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije, OE Kočevje, Zavodom tovarna trajnostnega turizma, Biotehniško fakulteto Ljubljana in priznanimi turističnimi vodniki s tega področja v četrtek, 9. maja 2019, pričenja z drugim delom strokovnega izobraževanja turističnih vodnikov za izvajanje programov opazovanja divjih živali v njihovem naravnem okolju na območju destinacije Kočevsko…Več.

Foto: Arhiv Zavod Kočevsko

Pumpaj Kočevje!
Ljubitelji narave in kolesarskih dogodivščin vabljeni v MTB trail center na tekmovanje, ki bo potekalo na novem pump truck poligonu za vse generacije. Več.

Foto: MTB trail center

Plesna predstava: Človek, kje si?
Vabljeni na plesno predstave Rusalke z naslovom Človek, kje si?, ki prikazuje dva nasprotujoča si pola humanosti. Predstava bo v prvem delu preko plesnega izraza publiki približala nekaj trenutnih problematik sodobnega človeka, v drugem delu pa se bo dotaknila odgovora, rešitve…Več.

Filmsko doživetje
Ta teden bomo v kinu KCK predvajali dokumentarni film Putinove priče,  animirano pustolovščinoDrobižki 2 in biografski kriminalni triler Čista zloba Več.

mikanje po strani

Koncert Nine Strnad in glasba Jožeta Privška
Tokrat bomo priča izjemnemu večeru, ko nam bo Nina Strnad v spremstvu odlične instrumentalne zasedbe predstavila dediščino Jožeta Privška. …Več.

Večer za gledališče
Vabljeni na ogled songdrame Večno mladi v kateri skupina igralcev in igralk, članov nekdanje mariborske Drame, na groteskno zabaven način, s pomočjo pevske oz. glasbene terapije, poskrbi za vse prej kot dolgočasen rock’n’roll tretjega življenjskega obdobja…Več.

Svetlana Makarovič: Kdor gleda ljudi skozi mačje oči 
V soboto, 18. maja, se v Kulturnem centru Kočevje obeta neponovljivo doživetje – Svetlana Makarovič z gosti pripravlja edinstven koncert, katerega cilj je ponovna oživitev njenega glasbenega opusa…Več.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.