Prireditve Kočevje

Izobraževanje turističnih vodnikov za izvajanje programov opazovanja divjih živali v njihovem naravnem okolju
Zavod Kočevsko v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije, OE Kočevje, Zavodom tovarna trajnostnega turizma, Biotehniško fakulteto Ljubljana in priznanimi turističnimi vodniki s tega področja v četrtek, 9. maja 2019, pričenja z drugim delom strokovnega izobraževanja turističnih vodnikov za izvajanje programov opazovanja divjih živali v njihovem naravnem okolju na območju destinacije Kočevsko…Več.

Foto: Arhiv Zavod Kočevsko

Pumpaj Kočevje!
Ljubitelji narave in kolesarskih dogodivščin vabljeni v MTB trail center na tekmovanje, ki bo potekalo na novem pump truck poligonu za vse generacije. Več.

Foto: MTB trail center

Plesna predstava: Človek, kje si?
Vabljeni na plesno predstave Rusalke z naslovom Človek, kje si?, ki prikazuje dva nasprotujoča si pola humanosti. Predstava bo v prvem delu preko plesnega izraza publiki približala nekaj trenutnih problematik sodobnega človeka, v drugem delu pa se bo dotaknila odgovora, rešitve…Več.

Filmsko doživetje
Ta teden bomo v kinu KCK predvajali dokumentarni film Putinove priče,  animirano pustolovščinoDrobižki 2 in biografski kriminalni triler Čista zloba Več.

mikanje po strani

Koncert Nine Strnad in glasba Jožeta Privška
Tokrat bomo priča izjemnemu večeru, ko nam bo Nina Strnad v spremstvu odlične instrumentalne zasedbe predstavila dediščino Jožeta Privška. …Več.

Večer za gledališče
Vabljeni na ogled songdrame Večno mladi v kateri skupina igralcev in igralk, članov nekdanje mariborske Drame, na groteskno zabaven način, s pomočjo pevske oz. glasbene terapije, poskrbi za vse prej kot dolgočasen rock’n’roll tretjega življenjskega obdobja…Več.

Svetlana Makarovič: Kdor gleda ljudi skozi mačje oči 
V soboto, 18. maja, se v Kulturnem centru Kočevje obeta neponovljivo doživetje – Svetlana Makarovič z gosti pripravlja edinstven koncert, katerega cilj je ponovna oživitev njenega glasbenega opusa…Več.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.