PRIPRAVA VIDEO PREDSTAVITEV VAŠEGA PODJETJA ZA PROMOCIJO NA SPLETU

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta »Spodbujanje podjetništva na Loškem« vabi na delavnico:

 ki bo potekala skozi 4. srečanja v maju in juniju 2019, v Veliki sejni sobi UE Škofja Loka, Poljanska cesta 2, 4220 Škofja Loka:

  1. Srečanje: torek, 28.5.2019, 17:00 – 19:30
  2. Srečanje: četrtek, 30.5.2019, 17:00 – 19:30
  3. Srečanje: torek, 4.6.2019, 17:00 – 19:30
  4. Srečanje: petek, 7.6.2019, 17:00 – 19:30

Delavnica bo potekala pod vodstvom Milana Nedovića iz Računalniških storitev, strokovnjaka za prodorni marketing na spletnih medijih, in producentov Aljaža Tepine in Tineta Škrbca iz Zveze Karata Film.

Skozi 4 srečanja vam bodo predstavljene vsebine in preprosta orodja, oprema in spletne aplikacije za pripravo video predstavitve vašega podjetja za promocijo na spletu. Zadnji dve srečanji pa bosta usmerjeni v praktično delo udeležencev delavnice – praktični primeri video predstavitev in priprava konkretne video predstavitve s strani udeležencev delavnice (preko uporabe mobilnega telefona).

  1.  Srečanje: Načini predstavitve vizualne promocije preko spleta

Udeleženci delavnice se bodo seznanili s različnimi načini predstavitev vizualne promocije preko aktualnih spletnih medijev, kot so: Facebook, Instagram, kot tudi promocije preko spletne strani podjetja oz. organizacije.

  1. Srečanje: Orodja za izdelavo promocijskega videa – tehnike, oprema, aplikacije

Udeležencem delavnice se bo predstavilo orodja za izdelavo promocijskega videa s uporabo preproste opreme in predstavili se bodo načini snemanja z mobilnim telefonom. Predstavile se bodo tudi spletne aplikacije, ki omogočajo izdelavo promocijskega videa za objavo na spletu.

  1. Srečanje: Praktični primeri video predstavitve  – priprava konkretne video predstavitve

Delo skupine bo osredotočeno na predstavitve praktičnih primerih video predstavitev. Izvedlo se bo praktično delo udeležencev za pripravo konkretne skupne video predstavitve (opcijsko se bo izvedlo delo na terenu).

  1. Srečanje: Praktični primeri video predstavitev – končna realizacija in objava, usmeritve mentorjev

Praktično delo udeležencev bo osredotočeno na končno realizacijo in objavo konkretne video predstavitve; udeležencem se bo podalo  usmeritve in nasvete za posamezno video predstavitev.

 

DELAVNICA JE NAMENJENA: podjetjem ter vsem, ki jih omenjena tematika zanima in prihajajo iz občin Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane, Železniki in Žiri.

Delavnica je za udeležence brezplačna saj je finančno podprta s strani občin: Škofja Loka, Gorenja  vas – Poljane, Železniki in Žiri.

 

PRIJAVE in DODATNE INFORMACIJE:
Vašo prijavo pričakujemo do ponedeljka, 20. maja 2019 na e-mail naslov info@ra-sora.si. Prijave so obvezne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.