Prihajajo The Illusionists – Direct from Broadway – 29/30.5. 2019 – Stožice Ljubljana

Prihajajo The Illusionists – nakup vstopnic

Po zaključenih sočasnih predstavah na Broadwayu, londonskem West Endu in v Aziji prihajajo – The Illusionists leta 2019 na evropsko turnejo!

Producenti skupine Iluzionisti: naravnost z Broadwaya (The Illusionists: Direct from Broadwayso objavili novico, da največji svetovni čarodeji prihajajo tudi v Evropo.

Po končani sezoni 2017/2018 imajo Iluzionisti v svojih rokah svojevrsten rekord – v enem samem tednu so imeli predstave v gledališčih Marquis in Neil Simon na Broadwayu, Shaftesbury na West Endu, v operni hiši v Sydneyju, v centru umetnosti v Melbournu in v državnem avditoriju v Mehiki.

V tej sijajni in spektakularni predstavi so se združili najbolj nadarjeni svetovni iluzionisti: Luis De Matosa, James Mora, Enzo, Andrew Basso, Yu Ho-Jin, Kevin James, Sos in Victoria.

Kamorkoli so prišli, povsod so doživeli neverjeten uspeh. Zdaj pa Iluzionisti s svojim najbolj prodajanim čarodejskim spektaklom prihajajo v Ljubljano, da navdušijo in očarajo tudi vas.

Skupaj so si nastope teh neverjetnih talentov ogledali že milijoni ljudi po vsem svetu. Občinstvo je vedno znova priča osupljivim in skrivnostnim iluzijam, lebdenjem, branju misli in izginotjem, ki nasprotujejo logiki in celo smrti. Iluzionisti: naravnost z Broadwaya svoje občinstvo vseh starosti zaslepijo z mešanico najbolj strahotnih in osupljivih dejanj, ki smo jih lahko kdajkoli videli na odru.

Prihajajo The Illusionists – nakup vstopnicBooking.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 19 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.