Premiera predstave #momo mladinske skupine AMO

header.jpg

Premiera predstave #momo mladinske skupine AMO

Ponedeljek, 8. 4. 2019, ob 18.00 na malem odru SNG Nova Gorica

 

Mladi gledališki ustvarjalci, ki delujejo pod okriljem Amaterskega mladinskega odra (AMO), ponovno navdušujejo s svojimi gledališkimi podvigi!

Mlajši člani skupine AMO (mentorica in režiserka je igralka Maja Nemec) bodo v ponedeljek, 8. 4. 2019, ob 18.00 na malem odru SNG Nova Gorica premierno uprizorili avtorsko predstavo #momo. Natopajoči in ustvarjalci predstave so: Hana Likar, Aleksandar Jovanovski, Franc Kravos, Luka Seražin, Lana Pahor, Taja Pavlin. Več o predstavi tukaj.

Prijazno vabljeni na premiero!
Cena vstopnice je 5 €.

Sporočamo pa tudi, da bodo starejši člani skupine AMO (mentorica in režiserka je dramaturginja Tereza Gregorič) nocoj, 5. 4. 2019, na festivalu v sklopu mednarodnega projekta ID Babylon premierno uprizorili avtorsko predstavo V NAŠO SKUTO NE POJDEJO v Théâtre du Pélican v Clermont-Ferrand v Franciji. Predstavo si bo moč ogledati na domačem odru maja letos.

Več o skupini Amaterski mladinski oder (AMO), ki pod okriljem SNG Nova Gorica že več kot 40 let nudi igralsko nadarjenim mladistnikom, da razvijejo svoje talente, pa tukaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.