Pomembne informacije v Sloveniji

Pomembne informacije v Sloveniji

Pri potovanjih in obiskih neznanih krajev ali prav tako znanih, je potrebno, da poznamo vsaj osnovne telefonske številke. Pametno je, da imamo v telefonih shranjene obvezne številke za pomoč, ali nastavljeno tipko SOS, s katero si lahko rešimo in pomagamo pri nezgodah….

Tel. številke

Pomembne telefonske številke v Sloveniji
Več…

Info točke so pomemben orientacijski center za ogled samega mesta in njegovih znamenitosti. TIC-i so postavljeni vedno nekje v središčih mest in v njih delajo prijazni uslužbenci. Od njih dobite napotke za obisk mesta, razne brošure….

Info točke

Turistični centri in društva v Sloveniji

Več…

Občine so tudi eno od informacijskih središč. Saj so neposredno vezana na turizem in samo mesto. Tukaj iz njihovih povezav lahko izberete, kaj se novega dogaja v samem mestu ali občini. Tudi pri izgubi dokumentov vam bodo svetovali, kako naprej. Spoznajte tudi kako deluje ena občina…

Občine 

Slovenske občine, kontakti in naslovi

Več…

Koristne informacije – tukaj najdemo predvsem ambasade tujih držav. Tako, da si tujci in turisti lahko z direktnim stikom pomagajo pri izgubi dokumentov, krajah ali pomoči v slučaju nesreč itd…

Koristne povezave

Koristne informacije za tujce. Ambasade, kontakti in naslovi

Več…

 

 

 

Varno na pot

Slovenija je prepletena z novo avtocestno infrastrukturo. Tudi lokalne ceste so zanimive in urejene. Za avanturiste je tudi odličen popotovanje z vlakom, ki so sodobni in lahko se peljete tudi z muzejskim vlakom. Slovenija je članica avto moto zvez Evrope.

Želimo vam uspešno in varno potovanje.

več

Iskalnik slo-link.si

Iskalnik slo-link.si vam nudi pomoč pri iskanju prenočišč, prireditev, iskanje izletov,.. Poskušamo vam na preprost način priti do informacij, ki so za vas pomembne. Z vašo pomočjo pa preko foruma in bloga dobimo še dodatne info za vse ostale.

več

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.