Pomembne informacije v Sloveniji

Pomembne informacije v Sloveniji

Pri potovanjih in obiskih neznanih krajev ali prav tako znanih, je potrebno, da poznamo vsaj osnovne telefonske številke. Pametno je, da imamo v telefonih shranjene obvezne številke za pomoč, ali nastavljeno tipko SOS, s katero si lahko rešimo in pomagamo pri nezgodah….

Tel. številke

Pomembne telefonske številke v Sloveniji
Več…

Info točke so pomemben orientacijski center za ogled samega mesta in njegovih znamenitosti. TIC-i so postavljeni vedno nekje v središčih mest in v njih delajo prijazni uslužbenci. Od njih dobite napotke za obisk mesta, razne brošure….

Info točke

Turistični centri in društva v Sloveniji

Več…

Občine so tudi eno od informacijskih središč. Saj so neposredno vezana na turizem in samo mesto. Tukaj iz njihovih povezav lahko izberete, kaj se novega dogaja v samem mestu ali občini. Tudi pri izgubi dokumentov vam bodo svetovali, kako naprej. Spoznajte tudi kako deluje ena občina…

Občine 

Slovenske občine, kontakti in naslovi

Več…

Koristne informacije – tukaj najdemo predvsem ambasade tujih držav. Tako, da si tujci in turisti lahko z direktnim stikom pomagajo pri izgubi dokumentov, krajah ali pomoči v slučaju nesreč itd…

Koristne povezave

Koristne informacije za tujce. Ambasade, kontakti in naslovi

Več…

 

 

 

Varno na pot

Slovenija je prepletena z novo avtocestno infrastrukturo. Tudi lokalne ceste so zanimive in urejene. Za avanturiste je tudi odličen popotovanje z vlakom, ki so sodobni in lahko se peljete tudi z muzejskim vlakom. Slovenija je članica avto moto zvez Evrope.

Želimo vam uspešno in varno potovanje.

več

Iskalnik slo-link.si

Iskalnik slo-link.si vam nudi pomoč pri iskanju prenočišč, prireditev, iskanje izletov,.. Poskušamo vam na preprost način priti do informacij, ki so za vas pomembne. Z vašo pomočjo pa preko foruma in bloga dobimo še dodatne info za vse ostale.

več

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.