POČITNIŠKA FILMSKA MATINEJA

 

POČITNIŠKA FILMSKA MATINEJA

 

Ponedeljek  29.10.

ob 10.30 uri – POLDI, Islandija, Belgija, animirana družinska pustolovščina (1h 24min)

POLDI je islandski ptiček. Ko se njegova družina odpravi na jesensko migracijo v južne kraje, Poldi ne more z njimi, ker se še ni naučil leteti. Mali ptiček mora biti pogumen in iznajdljiv, če želi preživeti arktično zimo in premagati zlobne sovražnike ter dočakati pomlad, da bi se ponovno pridružil svojim ljubljenim. S pomočjo prijateljev, Poldiju uspe preživeti hudo islandsko zimo in premagati svoje velike in močne sovražnike ter dočakati pomlad in svoje prijatelje kot heroj.

Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

 

Torek 30.10.

ob 10.30 uri – HOTEL TRANSILVANIJA 3 : VSI NA MORJE, ZDA,

animirana družinska pustolovščina (1h 37min) Igrajo: Adam SandlerSelena GomezAndy Samberg

V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo. Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo prekine nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti. Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

Petek 2.11.

ob 10.30 uri – ZVERJASEC IN ZVERJAŠČEK, Velika Britanija, Nemčija, animirana risanka

v dveh delih (54min) .Čarobna zgodba govori o miški, ki gre na sprehod v gozd, da bi našla lešnik. Tam sreča tri plenilce, lisico, sovo in kačo, ki jo želijo pojesti. Pogumna miška mora uporabiti svojo pamet in iznajdljivost, da bi preživela. Vsem trem pove, da gre na obisk k Zverjascu, ki je grozljiva zverina in plenilci vsi prestrašeni zbežijo. Miška postaja vedno bolj drzna. Nihče v gozdu se je ne upa dotakniti. Za zadnjim ovinkom pa se znajde iz oči v oči z zverjo, ki je plod njene domišljije, z Zverjascem. Znova mora biti miška dovolj premetena, da uide nevarnosti. Končno najde svoj lešnik in ga v miru poje.

Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

 

Nedelja 4.11

ob 17. uri – ZVERJASEC IN ZVERJAŠČEK, Velika Britanija, Nemčija, animirana risanka v dveh delih

(54min) Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

 

 

 

 

 

Cesta 9. avgusta 1, 1410 Zagorje ob Savi

03 56 64 171, 041 489 305

info@kulturnidom-zagorje.si

www.kulturnidom-zagorje.si

 

[Sporočilo je skrajšano]  Prikaži celotno sporočilo

Območje s prilogami

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.