Počitniška filmska matineja

                          POČITNIŠKA FILMSKA MATINEJA

 

 

Ponedeljek  25.2.   

ob 10. 30 uri –  SPIDER-MAN: NOVI SVET ,ZDA, animirani (1h 57min)

V zgodbo nas popelje najstnik iz Brooklyna Miles Morales, ki nam razkrije neomejene možnosti

Spider-Manovega sveta, pa tudi to, da ni sam. Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

Torek 26.2.           

ob 10. 30 uri – RALPH  RUŠI  INTERNET: RAZBIJAČ RALPH 2, ZDA, animirana komična pustolovščina

(1h 52min) Anti junak video igrice, Ralph in njegova prijateljica Vanellope von Schweetz, navigirata v najbolj raziskanem, prostranem in dinamičnem svetu Interneta, v iskanju nadomestnega dela za Vanellopino video igrico. Film je prejel 1 nominacijo za nagrado OSKAR za NAJBOLJŠI ANIMIRANI FILM!

Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

Sreda 27.2.            

ob 10. 30 uri – LEGO FILM 2, Država: DanskaKanada. NorveškaAvstralijaZDA, animirana akcijska  komična pustolovščina (1h 46min)

Igrajo: Chris PrattElizabeth BanksWill ArnettTiffany HaddishStephanie Beatriz

Le malokateri film je navdušil publiko in kritike tako, kot je to storil LEGO FILM leta 2014. Sedaj na platna prihaja drugi del! Animirani film LEGO FILM 2 se nadaljuje tam, kjer je njegov predhodnik končal. Državljani LEGO sveta se spopadajo z nevarno grožnjo, ko LEGO DUPLO osvajalci iz vesolja začnejo svoj uničevalski pohod. Zdaj je vse odvisno od Emmeta, Lucy, Batmana in njihovih prjateljev. Ali jim bo uspelo premagati ogromne stvore in ponovno vzpostaviti harmonijo LEGO vesolju?

 

Četrtek  28.2.             

ob 10. 30 uri – SNEŽNA KRALJICA – DEŽELA ZRCAL, Rusija, animirana družinska pustolovščina (1h 27min)

Glavna junakinja je deklica Gerda, ki je v svoji družini edina brez daru čarobnih moči. Nekega dne zlobni kralj Harald, ki čarovnijo vidi kot grožnjo „navadnim” ljudem, izžene vse čarovnike, tudi Gerdino družino, v Deželo zrcal. Gerda lahko svojo družino, ostale čarovnike in magijo reši samo na en način – odkriti mora svoje čarobne moči in edina oseba, ki ji pri tem lahko pomaga, je Snežna kraljica. 

Film je sinhroniziran v slovenščino.

 

Petek 1.3.                   

ob 10. 30 uri – RALPH  RUŠI  INTERNET: RAZBIJAČ RALPH 2, ZDA, animirana komična pustolovščina

 

 

Sobota 2.3.                

ob 10. 30 uri –  KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3 2D , ZDA, animirana družinska pustolovščina

V novem poglavju nepozabne pustolovščine mladi Viking Viki (Hiccup) in zmaj Brezzobi (Toothless) končno le spoznata svoji usodi – on kot poglavar otoka Berk ob boku prijateljice Astrid in zmaj kot vodja svoje vrste. Po naključju naletita na skriti svet zmajev, Brezzobi pa spozna prikupno zmajčico Svetli bes. A kmalu Vikingom preti nevarnost, zapustiti morajo svoj edini dom, ki so ga poznali, se odseliti v bolj varne kraje in odkriti skriti svet, za katerega so mislili, da je le mit. Vikija in Brezzobega doleti največja grožnja do sedaj, ki bo njuno prijateljstvo kot še nikoli do sedaj postavila na preizkušnjo in boriti se bosta morala za to, kar jima največ pomeni. Film je sinhroniziran v slovenščino. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.