Odprtje Bralnice 2019: + koncert Katarina Juvančič in Dejan Lapanja (torek, 18. junij 2019)

Odprtje Bralnice bosta z glasbo pospremila Katarina Juvančič in Dejan Lapanja. Na koncertu bosta predstavila upesnjene in uglasbene zgodbe žensk, ki sta jih avtorja izdala na ploščah Selivke inHope’s Beautiful Daughters. Z albumoma sta dala glas vsem brezimnim ženskam in dekletom, ki so jih spregledale zgodovinske knjige, ter junakinjam, katerih stiske javnosti niso bile nikoli javne razkrite.  Ker nas njihove zgodbe učijo živeti in preživeti najtežje trenutke ter pri tem ohraniti človečnost, dostojanstvo, srčnost in humor, so preveč dragocene, da bi utonile v pozabo.

Vstop je prost!

Vrata Bralnice bodo odprta vse do 28. avgusta, od torka do nedelje od 17. do 20. ure. Dobrodošli ste vsi, ki radi berete knjige oz. listate revije v prijetnem, mirnem okolju. Za vas smo skupaj s Knjižnico Ivana Tavčarja pripravili kakovostno gradivo, ki vas lahko s pomočjo vaše domišljije v objemu zelenega udobja ponese kamor mu boste dopustili.

Vsi torki v juliju in avgustu pa so namenjeni pestremu dodatnemu programu in druženju ob knjigi. Letos ga soustvarjajo Zavod Tri, Familija – izobraževalni in terapevtski center, Kulturno društvo Grable, Knjižnica Ivana Tavčarja, Marinkina knjižnica pri Društvu upokojencev Škofja Loka, Društvo prijateljev mladine in Združenjem umetnikov Škofja Loka.

Vstop na vse prireditve je prost!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.