Občina Bovec na poti ustanovitve lastne družbe za upravljanje s smučiščem Kanin

Ali se vam obvestilo ne prikazuje pravilno? Poglejte ga v brskalniku.      Občina Bovec na poti ustanovitve lastne družbe za upravljanje s smučiščem Kanin

Zaradi nekaterih nesprejemljivih pogojev, postavljenih s strani družbe Strokovne gorske storitve d.o.o. , ki se je edina prijavila na Javni razpis za upravljanje z žičniškimi napravami na smučišču Kanin,  oziroma različnih stališč do posameznih določil koncesijske pogodbe, ki jih v pogovorih za sklenitev končnega dogovora niso uspeli približati in uskladiti, do podpisa pogodbe ni prišlo.

Občina Bovec je tako začela postopke za ustanovitev družbe za upravljanje s smučiščem Kanin v stoodstotni lasti Občine Bovec, v kateri želi zaposliti čim več kadra iz domačega okolja. Predlog o ustanovitvi družbe bodo svetniki obravnavali in o tem odločali na izredni seji občinskega sveta Občine Bovec, v torek, 22. 11. 2016.

Z željo pridobitve dragocenega časa vse interesente za delo v novi družbi vabijo k informativni prijavi na delovna mesta: direktor družbe, strojnik, nadzornik, strežnik, reševalecin kader za delo v restavraciji Prestreljenik.

Interesenti prijave lahko naslovijo na elektronski naslov: obcina.podzupan@bovec.si ali jih oddajo v sprejemni pisarni Občine Bovec, najkasneje do torka, 22. 11. 2016, do 12. ure.

Več na strani Občine Bovec >

Skibus 2016/17

Na spletnih straneh www.bovec.si je med razpisi objavljeno javno povabilo k oddaji ponudb za izvajanje prevozov na smučišča v sezoni 2016/17.

Rok za oddajo ponudb je 22.11.2016, do 12. ure. Več >

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.