Novice Popotniškega združenja Slovenije

Sveže spomladanske novičke

Začelo se je obdobje toplih dni in preden te noge odnesejo na raziskovanje bližnje in daljne okolice, ti pošiljamo novice, da ti bo na tvojih poteh lažje. Najprej ti pošiljamo novice o našem novem spletnem časopisu Globetrotter, ki je poln vsebin, vrednih branja. Vabimo te, da pregledaš našo Facebook skupino in na Get Your Guide poiščeš ponudbo, ki je najprimernejša zate.

Marčevske vsebine

Poišči navdih v Globetrotterju

Nova številka spletnega časopisa te bo s svojimi potopisi popeljala od Patagonije in čez Tanzanijo vse do Indije in Šrilanke. Prebereš lahko namreč nasvete, kako lahko Šrilanko doživiš še cenovno ugodneje. Prebereš lahko tudi članke, polne vtisov naših prostovoljcev, ki so v okviru izmenjav HI Connect in EVS potovali na Islandijo, v San Francisco in še kam. Prebereš pa lahko tudi, kako se je v Sloveniji imel Kubanec Davies Mijail.

Nove ponudbe čakajo nate

Tisoč priložnosti za lažja potovanja pri Get Your Guide

Začni svoje potovanje z Get Your Guide. Ponuja ti namreč možnost rezervacije prevoza od letališča do mesta. A tu se ponudbe šele začenjajo. Na spletni strani Get Your Guide lahko pri različnih ponudnikih rezerviraš vodene oglede mest, tudi tiste bolj nenavadne, spletni nakup vstopnic pa ti bo prihranil čakanje v vrsti. Ko pa se nekega mesta naveličaš, lahko na platformi Get Your Guide poiščeš izlete v okolico. Naši člani pri vsaki rezervaciji dobite 10-odstoten popust.

Fotografiraj in odkrij Julijske Alpe

Fotografski natečaj na temo rekreacije

Vabimo te k fotografiranju aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, ki je odlična priložnost za podrobno spoznavanje novih pokrajin in je tudi prijazno za okolje. Pošlji nam svoje 3 najljubše fotografije, na katerih je glavni motiv prav rekreacija v naravi. Najboljša fotografija bo nagrajena z dvema nočitvama za dve osebi v Hostlu pod Voglom, kjer te bo čakala tudi brezplačna izposoja kolesa, kanuja in supa za še lažje odkrivanje in rekreacijo v naravi.

Poceni potuj in se izobražuj

Informiraj se na Facebooku

Popotniško združenje Slovenije ima na Faceboku svojo lastno skupino, v kateri so združeni slovenski popotniki, ki v skupini delijo svoje izkušnje. A skupina je več kot samo to. Tu najdeš tudi čudovite fotografije s popotniškimi mislimi in vse zadnje novice našega društva. Objavljamo svoje najzanimivejše članke, popuste ter vabila na naše dogodke, projekte in nagradne igre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.