Novice Popotniškega združenja Slovenije – Maj 2019

Novice Popotniškega združenja Slovenije – Maj 2019

Novi članki, novi popusti

Čas je, da v svoj poštni nabiralnik prejmeš sveže novice. Ponujamo ti veliko novega, med drugim tudi nove možnosti za sodelovanje z nami. Sodeluješ lahko v globalni raziskavi, h kateri so vabljeni popotniki z vsega sveta. Vabimo te tudi k branju naše najnovejše številke spletnega časopisa v novi podobi.

Privošči si nov vodnik

Popust na vodnike Lonely Planet

Vsi poznamo legendarne vodnike Lonely Planet, v katerih najdemo vse informacije, ki jih potrebujemo za uspešno potovanje, in še veliko več. Sedaj v sodelovanju z njimi ponujamo popust na vse njihove izdelke. V svoji zbirki imajo klasične in e-vodnike ter ostale zanimive knjige, ki prikazujejo svetovne destinacije, te pa so podkrepljene s čudovitimi fotografijami. Imajo tudi pisane knjige za otroke in jezikovne priročnike. Če želiš izkoristiti popust, najdeš vse informacije na tej povezavi.

Globalna raziskava

Pomagaj nam

Hostelling International je pripravil globalno raziskavo o tebi in tvojih potovalnih navadah. Reši jo in pri tem sodeluj v razburljivi mednarodni raziskavi. Vprašanja se dotikajo vsega, od tvojega stila potovanja do tega, kar te veseli.

Promotor trajnostnega turizma

Novo prostovoljno delo

Postani ambasador trajnostnega turizma in skupaj z nami širi sporočilo te do ljudi in okolja prijazne vrste turizma. Tvoje naloge bodo vključevale delo na družbenih omrežjih, kjer boš med naše sledilce in svoje prijatelje širil sporočila trajnostnega turizma. Ena izmed tvojih nalog bo tudi pomoč pri naših projektih. Za sodelovanje boš dobil našo majico in člansko izkaznico, ki ti bo zagotavljala popuste.

Popotniške novice v novi preobleki

Nova številka Globetrotterja

Nova številka našega spletnega časopisa prinaša vsebine z vseh koncev sveta. Preberi si potopise z vznemirljivih potovanj po številnih deželah, vse od Južne Amerike in Afrike do Evrope in Azije. Seveda ponujamo informacije o čudovitih hostlih HI, kjer vlada popotniški duh za vse generacije. Ponujamo poučne nasvete, tudi o tem, koliko prtljage vzeti na letalo in kako naj ženske potujejo varno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.