Novice na iskalniku

barveslo-link-siNovice so namenjene aktualnim dogodkom. Obveščali o prireditvah kulturnih, športnih in klasičnih novicah iz krajev prireditev.Vse o prestolnici kulture, univerzijadi, evropskem košarkarskem prvenstvu in ostalih večjih prireditvah, ki se bodo dogajale na območju Slovenije. Predstavljeni bodo načrti, izvedbe prireditev, objekti, kjer se bodo te tudi dogajale. Ponudili bomo različne informacije, intervjuje, vaše dogodivščine. Imeli bomo tudi povezave do uradnih spletnih strani prirediteljev.

Pri objavi novic si bomo pomagali z turističnimi organizacijami in vam posredovali dodatno preverjene informacije. Od leta 2000 do danes smo si pridobili zaupanje Tic-ov, kulturnih društev, vabimo pa vse ki, lahko poročajo kaj o svojem kraju da izkoristijo promocijo brezplačno na slo-link.si. Z novicami in prireditvami tudi poskušamo čim več ljudi povabit k temu, da spoznajo bolje običaje v Sloveniji in se jih tudi fizično udeležijo pri predstavitvah.

 

Po ogledu kulturne, športne ali druge prireditve si zaželite nekaj narediti še za svoje telo ali se odpočijte z prijatelji ob ogledu kakšnega filma. Vam bo mogoče pasal kakšen wellness? Ob kavici v internetnem kafeju in morda na bowlingu zadet strike. Vsa ponudba za užitkarje bo tukaj.

Zato pošiljajte, popravljate nas  in bomo naredili super reklamo za vse ….

Lep pozdrav

Tim slo-link.si

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.