Novice in dogodki Zavoda Kočevsko

 

Preživite praznike srivnostno…

Po  desetletjih  je v lanskem letu vrata za turistične namene odprl bunker na Škrilju, dolgo ena najbolj varovanih slovenskih skrivnosti. Zamolčana kočevarska vas se je znova vrnila na zemljevid, hodniki in tuneli bunkerja, ki so burili domišljijo ljudi, pa so sedaj enkratno turistično doživetje s kančkom zgodovinske patine in doživetja tistih povojnih časov …Več.
Dan Pokrajinskega muzeja Kočevje
Ob dnevu Pokrajinskega muzeja Kočevje vabljeni na brezplačne oglede aktualnih razstav...Več.

Ogled KINO predstav v času praznikov…
V času praznikov in počitnic vabljeni v kino Kulturnega centra Kočevje, kjer smo samo za vas pripravili pester izbor filmskih vsebin…Več.
Za tiste najbolj pogumne smo na najbolj strašljiv večer pripravili prav poseben Večer grozljivk, kjer vas bo dodobra prestrašil šopek treh žanrskih filmov. Več.

Mesec november bo namenjen glasbi
November bo pestro glasbeno obarvan, namreč v KCK Kulturni center Kočevje prihaja godalni kvartet Accademia, vodilni slovenski komorni izvajalci, ki so za svoje umetniško delovanje prejeli Prešernovo nagrado Akademije za glasbo Ljubljana in glasbena skupina Queenie – World Queen tribute band, ki nam bo postregla s hiti legendarnega Freddija Mercuryja in njegovih Queenov. Več.

Več o vsebinah v KCK si lahko preberete tukaj.

Več dogodkov

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 16 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.