Novice in dogodki na Kočevskem

 

 

 

Kočevsko obiskali predstavniki pomembnih “outdoor” turističnih agencij
Minuli vikend smo na Kočevskem gostili predstavnike pomembnih outdoor turističnih agencij in organizatorjev potovanj, ki so se udeležili borze aktivnega turizma Green & Otdoor Trade Show, ki je pretekli teden potekala v Bohinju…Več.

Foto: Zavod Kočevsko

6. Vzdržjivostni pohod po medvedovih stopinjah
Destinacija Kočevsko sledi smernicam in vrednotam trajnostnega razvoja turizma, ki vključuje tudi trajnostno mobilnost, zato vabljeni vsi udeleženci, da se na 6. Vzdržljivostni pohod Po medvedovih stopinjah pripeljete z avtobusnim prevozom in pohod začnete spočitiVeč.

Foto: Marin Medak

Očistimo Kočevsko 2019
Zavod Kočevsko podpira in izvaja strategijo razvoja zelenega turizma, zato tudi letos sodeluje v čistilni akciji “Očistimo Kočevsko 2019″. Skupaj lahko poskrbimo za svoje naravno okolje in življenje v njem…Več.

Filmsko doživetje
Ta teden bomo v kinu KCK predvajali biografsko dramo Oni, animirani film Gospod Link: V iskanju zgubljenega doma in dramo Creed II. Več.

Predavanje Nikole Sekulovič: Glasba in denar
V Kulturni center Kočevje prihaja Nikola Sekulovič, glasbenik in strokovnjak na področju glasbene industrije..Več.

Damir Halilič Hal – Moč kitare
V Kulturni center Kočevje prihaja Damir Halilič Hal, izjemnen kitarist, mojster različnih glasbenih žanrov, ki ga občudujejo legende svetovne jazz rock in pop scene…Več.  

Svet pravljic
Kako preživeti sobotno dopoldne? Vabljeni na ogled lutkovno – igrane predstave po pravljici bratov Grimm.  Živela je vdova, ki je imela dve hčeri. Prva je bila pridna in lepa, druga pa lena in grda… Več.

Koncert Cubismo
Latino afro kubanski vroči ritmi, glasbeno plesna poslastica, hrvaško slovensko venezuelsko kubanska naveza Cubismo, je garancija za dvig temperature v dvorani KCK do vrelišča…Več.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.