Marca v KC Primoža Trubarja

v Kulturnem centru Primoža Trubarja bo v mesecu marcu nadvse zanimivo.
Za dan žena vas vabimo na prav poseben koncert Trip to Las Vegas Show, ki bo gostil tri virtuoze slovenske glasbe Ota Pestnerja, Omarja Naberja, Uroša Perića, dogodek pa bo popestrila Tina Gorenjak.
Vse tja do 11. marca si še lahko ogledate arhitekturno razstavo
domačina Andreja Bučarja, 

ne zamudite pa tudi smrtno resne monokomedije Domna Valiča, Zapornik št. 3 2 3. 
Naj omenimo še Muco copatarico, ki bo naše najmlajše obiskala v otroškem abonmaju, prav tako pa so v prodaji že vstopnice za aprilsko gledališko abonmajsko predstavo Žalujoča družina.
Skratka, za vsakega nekaj!

   KONCERT OB DNEVU ŽENA | petek, 8. marec – 20.30    

Elvis Presley. Frank Sinatra. Ray Charles. Louis Armstrong. Dean Martin… Vse nesmrtne  glasbene legende v interpretaciji treh virtuoznih slovenskih glasbenikov in pevcev. Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber. Vse na enem mestu. Za češnjo na torti vas bo po poti greha vodila hudomušna in vsestranska Tina Gorenjak. Domov boste odšli prevzeti, žvižgali si boste zimzelene melodije ter fantje razmišljali o praktičnih nasvetih, ki šibijo kolena brhkim dekletom – dekleta pa o moških strategijah osvajanja, komu dati svoje srce in komu se le iz srca nasmejati ob prikupnem poizkusu.

Večer za dušo in srce. Resnične ne smete manjkati. Vljudno in prav lepo vabljeni! 
Vse informacije  o dogodku in vstopnicah najdete TUKAJ in na FB dogodku.

TOREK, 26. marec 2019, OB 17.30

OTROŠKI ABONMA IN IZVEN


Ela Peroci:
MUCA COPATARICA
Lutkovno gledališče FRU-FRU in KUD France Prešeren
Igrano – lutkovna predstava
Priredba in režija: Irena Rajh
Igra in animacija: Irena Rajh/Ana Špik
Primerno: 2+
Trajanje: 35 min

Vstopnice: 4 €

   IZVEN ABONMAJA | sobota – 23. marec – ob 19.30   

V smrtno resni komediji Zapornik št. 323, boste spoznali Alojzija Šušteršiča neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti ta pa za njega še manj. Lojz si življenje zrežira po svoji volji. Zvedeli boste vse o njegovem otroštvu, najstniških letih in rani mladosti v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko zabavo pa z zaporom.

Garantiramo, nasmejali se boste do solz. Ne zamudite!
Vstopnice že v prodaji. Več informacij TUKAJ


VEČER LJUDSKIH PESMI

9. marec ob 19:00Ljudski pevci iz Vrhpolja vljudno vabijo na na večer, kjer bo zvenela domača –  ljudska pesem. Pesem, ki se jo še redko sliši v Vrhpolju še živi in prav lepo ji je prisluhniti.

Informacije o vstopnicah


CESARJEVA NOVA OBLAČILA …

12. marec ob 18:00

…ali Če bi bili odkriti drug z drugim, bi bili vsi na boljšem. Na veliki oder se vrača iskriva, hudomušna in z mladostjo napolnjena predstava, ki bo s številnimi mladimi igralci, pevci in plesalci izpostavila brezčasno vprašanje o človeški iskrenosti. Vredno ogleda!

Informacije o vstopnicah

Podrobnejši seznam dogodkov lahko spremljate tudi na naši spletni strani, spremljate pa nas lahko tudi na Facebooku in Instagramu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.