Maja Keuc Amaya: Tribute to Soul, sobota 21. 7. 2018, 20:30

Maja Keuc Amaya – Tribute to Soul

Maja Keuc AMAYA - Tribute to Soul

sobota21. 7. 201820:30

Koncert iz cikla Poletje na gradu Rajhenburg 2018

Cena vstopnice: 10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

 

Zasedba:

Maja Keuc – vokal

Miha Koretič – kitara

Dorian Granda – bobni

Jernej Kržič – bas

Majo Keuc je širša Slovenija spoznala leta 2010 v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent. Žirijo in občinstvo je navdušila kot nadobudna soul pevka s »črnskim glasom«. Že leto kasneje je Slovenijo zastopala na festivalu Pesmi Evrovizije v Düsseldorfu in dosegla najboljšo slovensko uvrstitev, odkar obstajajo polfinalni večeri. V sodelovanju s skupino Družinski ansambel za prosperiranje poezije in glasbe PAPIR je izdala prvi album z naslovom Po Viharju, leto kasneje pa svoj solo album Indigo. V letu 2016 je z odliko zaključila študij glasbe v Rotterdamu, trenutno pa živi in uspešno ustvarja v Skandinavski prestolnici glasbe – Stockholmu.

Spomladi 2017 je Maja Keuc, tokrat pod umetniškim imenom Amaya, izdala svoj prvi mednarodni album z naslovom Fairytales, ki ga je produciral priznani švedski glasbenik in producent Orphée Noah.

Na koncertu »Tribute to Soul« se nam bo Maja predstavila v družbi Mihe Koretiča (kitara), Doriana Grande (bobni) in Jerneja Kržiča (bas). Repertoar predstavlja poklon najimenitnejšim imenom soul/blues glasbe zadnjih 60 let, seveda pa bo moč slišati tudi Majine avtorske skladbe. Maja & Band vam obljubljajo večer nabit z dobro energijo in glasbo za dušo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.