Maja Keuc Amaya: Tribute to Soul, sobota 21. 7. 2018, 20:30

Maja Keuc Amaya – Tribute to Soul

Maja Keuc AMAYA - Tribute to Soul

sobota21. 7. 201820:30

Koncert iz cikla Poletje na gradu Rajhenburg 2018

Cena vstopnice: 10 € v predprodaji, 12 € na dan koncerta

 

Zasedba:

Maja Keuc – vokal

Miha Koretič – kitara

Dorian Granda – bobni

Jernej Kržič – bas

Majo Keuc je širša Slovenija spoznala leta 2010 v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent. Žirijo in občinstvo je navdušila kot nadobudna soul pevka s »črnskim glasom«. Že leto kasneje je Slovenijo zastopala na festivalu Pesmi Evrovizije v Düsseldorfu in dosegla najboljšo slovensko uvrstitev, odkar obstajajo polfinalni večeri. V sodelovanju s skupino Družinski ansambel za prosperiranje poezije in glasbe PAPIR je izdala prvi album z naslovom Po Viharju, leto kasneje pa svoj solo album Indigo. V letu 2016 je z odliko zaključila študij glasbe v Rotterdamu, trenutno pa živi in uspešno ustvarja v Skandinavski prestolnici glasbe – Stockholmu.

Spomladi 2017 je Maja Keuc, tokrat pod umetniškim imenom Amaya, izdala svoj prvi mednarodni album z naslovom Fairytales, ki ga je produciral priznani švedski glasbenik in producent Orphée Noah.

Na koncertu »Tribute to Soul« se nam bo Maja predstavila v družbi Mihe Koretiča (kitara), Doriana Grande (bobni) in Jerneja Kržiča (bas). Repertoar predstavlja poklon najimenitnejšim imenom soul/blues glasbe zadnjih 60 let, seveda pa bo moč slišati tudi Majine avtorske skladbe. Maja & Band vam obljubljajo večer nabit z dobro energijo in glasbo za dušo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.