KVATROPIRCI IN BIG BAND ŠCNM Dvorana Leona Štuklja Novo mesto Novo mesto – 25.4.2019

KVATROPIRCI Z BIG BANDOM ŠCNM  in glasbeni gostje:

Oto Pestner , Manca Špik, Alya, Klapa Kampanel in Tamburaški orkester Dobreč

Nakup vstopnic:

Priljubljeni Kvatropirci bodo 25. aprila 2019 poskrbeli za edinstven glasbeni podvig v svoji karieri. Skupaj z Big Bandom ŠCNM bodo na novo “preoblekli” največje hite slovenske, hrvaške in angleške glasbe ter jih prvič predstavili v živo. V družbi Kvatropircev bodo na odru nastopili še Oto Pestner, Manca Špik, Alya, Tamburaški orkester Dobreč in Klapa Kampanel. Z gotovostjo lahko rečemo, da bo to eden izmed najlepših koncertov, ki se bodo zgodili pomladi v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu. To bo večer poln lepih napevov, številnih emocij, presežka nostalgije in izjemnih vokalistov.

“Glasba je hrana ljubezni”, je rekel veliki angleški dramatik William Shakespeare in ta rek je vodilo Kvatropircev že od prvih začetkov njihove kariere.  Basist Gorazd Zapušek, baritonist Jure Jaklič in tenorista Samo Kališnik in Tomaž Krt, so tista skupina vokalistov, ki je dolgo časa manjkala v slovenskem glasbenem svetu, zato ni presenečenje, da jih je javnost takoj vzela za svoje, odkar so se prvič pojavili na odru pred dobrimi sedmimi leti.

Na prvi skupni vaji so začeli s prepevanjem dalmatinskih pesmi, ki so jim zelo pri srcu, zato jih radi priredijo tudi malo po svoje, kar pa slovensko občinstvo še posebej ceni. Samo Kališnik, je na povabilo Blaža Švaba od Modrijanov, napisal priredbo njihove pesmi Moja, ki je takoj postala veliki hit. Takrat je Slovenija prvič slišala izjemno štiriglasno petje Kvatropircev ob spremljavi kitare in se v njih nemudoma zaljubila. Po tem hitu pa je šla njihova kariera samo še strmo navzgor.

V zadnjih sedmih letih so Kvatropirci sodelovali s številnimi eminentnimi glasbeniki in vokalisti, med njimi s Heleno Blagne, Čuki, Manco Špik, Modrijani, Tomislavom Braličem in Klapo Intrade, Evo Boto, Erosi, Ognjenimi muzikanti, Klapo Šufit, Klapo Kampanel, Klapo Bonaca, Kranjci in mnogimi drugimi. Zagotovo pa so nam Kvatropirci najbolj ostali v spominu leta 2016, ko so skupaj z Manco Špik na Melodijah morja in sonca prejeli nagrado občinstva za skladbo Pesem in po veliki uspešnici Če se od spominov da živet, ki so jo oktobra lani zapeli skupaj s skupino Čuki in ima na Youtube že preko milijon ogledov. Duhove pa buri tudi njihov nov hit Ti si moja čokolada, kjer se v videospotu  pojavi aktualna zmagovalka World Top Model Slovenia, Emma Peralta. V spotu je zelo lepo predstavljeno tudi slovo basista Gorazda Zapuška, ki je bil član te priljubljen zasedbe vse od začetka, ki sega v leto 2011. Njegovo mesto je zasedel Matej Kocen iz Ljubljane.

Nakup vstopnic:



Booking.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.