KOPER CARD – ključ, ki odpira »mestna vrata« in 5 nagrad

KOPER CARD – ključ, ki odpira »mestna vrata« in vam na enostaven način omogoča odkrivanje mestnega jedra Kopra. S pomočjo iskalnika slo-link.si do 5 brezplačnih kartic. Izkoristite ugodnosti in si oglejte Koper ceneje in enostavneje.    

Koper CardS šestimi KUPONI, ki jih prejmete z nakupom kartice, izbirate med ogledi ZNAMENITOSTI ali koriščenjem DOŽIVETIJ.

DVA KUPONA veljata kot VSTOPNICI na zvonik in v Etnološko zbirko, medtem ko ostale ŠTIRI kupone lahko izkoristite za ostale ZNAMENITOSTI IN DOŽIVETJA, ki jih lahko izberete med razpoložljivimi ponudbami. Ponudbo izkoristite tako, da pokažete KOPER CARD in posameznemu ponudniku predložite posebni kupon, ki ga prejmete z nakupom kartice DOŽIVETIJ.

Na vaši poti odkrivanja mesta so vam na voljo še številne ugodnosti, ki jih KOPER CARD ponuja, in sicer v obliki popustov, daril ob nakupih ter storitvah pri ponudnikih v mestnem jedru, ki imajo označbo KOPER CARD. Ugodnosti lahko koristite VEČKRAT v času veljavnosti kartice, in sicer ob vsakokratnem nakupu ali naročilu storitev, ki jih ponujajo ponudniki ugodnosti.

KOPER CARD velja od dneva nakupa pa vse do 31. 12. 2017. To pomeni, da lahko imetnik kartice koristi vse ugodnosti do navedenega datuma večkrat in neomejeno, ZNAMENITOSTI in DOŽIVETJA pa lahko v tem času obišče enkrat z enim kuponom.

To pa še ni vse. Po poteku veljavnosti lahko KOPER CARD z eno potezo postane magnetek. Kako? Magnetno nalepko, ki jo prejmete z nakupom kartice DOŽIVETIJ, nalepite na hrbtno stran kartice in v rokah imate lahko izviren spominek iz Kopra.

Kartica je na voljo v štirih različnih motivih

 

 

Odrasli
odrasli
12
Cena velja za 1 (eno) Koper Card in vključuje DDV.
Dijaki, študenti, upokojenci
dijaki upokojenci
10
Cena velja za 1 (eno) Koper Card in vključuje DDV.
Otroci, skupine (od 15 ljudi)
otroci
9
Cena velja za 1 (eno) Koper Card in vključuje DDV.

kartice front4KOPER CARD vključuje:

  • kartico doživetij, ki omogoča preprosto koriščenje številnih ugodnosti ob vsakokratnem nakupu pri izbranih ponudnikih v mestnem jedru, vse do 30. 9. 2016 – svojo kartico le pokažete ponudniku;
  • magnetno nalepko, ki kartico hitro spremeni v magnetni spominek – priloženo magnetno nalepko nalepite na označeno mesto na hrbtni strani kartice;
  • 4 kupone, ki veljajo kot vstopnice za ogled mestnih znamenitosti ali pa si z njimi privoščite doživetja, kjer lahko izbirate med številnimi možnostmi s
    seznama – kupon predate osebju, pri posameznem ponudniku lahko koristite tudi več kuponov;
  • 2 posebna kupona, ki veljata kot enkratni vstopnici v mestni zvonik in Etnološko zbirko.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.