Kočevsko

Ohladitev v Bunkerju Škrilj
Ste brez ideje kam lahko v bližini za kratek čas pobegnete pred poletno vročino in ob tem hkrati odstrnete skrivnosti in zgodovino kraja, ki je bil dolgo časa dobro varovana vojaška skrivnost? Odgovor je obisk podzemnega Bunkerja Škrilj, kjer boste v spremstvu vodnika spoznali preteklost te podzemne strukture iz časa hladne vojne. Več.

Foto: Zavod Kočevsko

Pragerjada 2019
Znan je program Prangerjade 2019, ki ga že 12. leto zapored kot spomin na srednjeveško življenje na Kočevskem prireja Kulturno športno društvo PredgradVeč.

Članka o Rudniškem in Reškem jezeru
Pred kratkim se je portal Žurnal24 razpisal o dveh jezerih, ki jih lahko najdemo v naši neposredni bližini. O Rudniškem jezeru so predstavili njegovo zgodovino in predstavili kakšne aktivnosti v okolici so lokalnemu prebivalstvu najljubše, pri Reškem jezeru pa so izpostavili tematsko Orlovo pot.

Foto: Marin Medak

Poletni tabori za otroke
Poskrbite, da bodo vaši otroci letošnje poletje svoj čas aktivno preživljali v naravi. V Zavodu Kočevsko v treh terminih pripravljamo tabor preživetja v naravijadralski tabor in MTB kolesarski taborVeč.

Foto: Arhiv Zavod Kočevsko

Filmsko doživetje
Ta teden bomo v kinu KCK predvajali sinhronizirano animirano družinsko pustolovščino Svet igrač 4,grozljivko Annabelle 3, sinhronizirano animirano fantazijsko pustolovščino Peter Pan: Iskanje knjige Nije in akcijsko pustolovščino Spider-Man: Daleč od doma. Več.

Klubski večer na poletnem vrtu KCK
petek, 5. 7. 2019, ob 21.00 nadaljujemo s klubskimi DJ večeri, kjer se bodo skozi poletne petke zvrstili lokalni DJ-ji. Tokrat bo z nami DJ Joe Krosheer, ki nas bo do jutranjih ur zabaval v house lounge in chill ritmih, njihov glasbeni izbor pa bo spremljala tudi ponudba sočnih koktajlov in drugih pijačKavarne KCKVeč.

Glasbeni večer z Jernejom Zoranom in Nino Ratkovič
soboto, 6. 7. 2019, ob 21.00 se nam bosta na poletnem vrtu KCK pridružila glasbenik Jernej Zoran in pevka Nina Ratkovič. Jernej Zoran je eden najbolj ustvarjalnih glasbenikov na slovenski glasbeni sceni, ki bo svojo električno kitaro tokrat pustil doma in v akustični različici svojo avtorsko glasbo predstavil v spremljavi vokalistke Nine Radkovič. Za žejo bo poskrbel izbor koktejlov in drugih pijač Kavarne KCK. Vstopnine ni! Vabljeni! Več.

Akustični koncert Siddharta
Na oder KCK se v petek, 13. septembra 2019, ob 20.00 vrača slovenska rockovska zasedbaSiddharta. Na odru bo tokrat bolj mirno, saj nam bodo zaigrali svoj akustični set, pri nakupu vstopnic pa nikar ne čakajte predolgo, ker jih je na voljo le še manj kot polovica. Več.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.