Kino KDK – tedenski napovednik  (8. 6. – 9. 6.)

Kino KDK – tedenski napovednik 

(8. 6. – 9. 6.)

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

(The Secret Life of Pets 2, Chris Renaud, Jonathan Del Val, ZDA, 2019)

Letošnje poletje bo znova v znamenju domačih ljubljenčkov, saj se na velika platna vračajo prikupni hišni ljubljenčki, ki so nas razveseljevali v prvem delu animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pred dvema letoma. Potem ko smo v prvem delu spoznali hišne ljubljenčke, ki so zapustili varen in topel dom in se preganjali po ulicah New York, se bomo v drugem delu poglobili v njihove osebnosti. te se kdaj vprašali, o čem mali kosmatinci res razmišljajo?

NA SPOREDU:

sobota, 8. 6., ob 18. uri 

nedelja, 9. 6., ob 18. uri 

sobota, 15. 6., ob 18. uri 

nedelja, 16. 6., ob 18. uri 

Možje X: Temni Feniks

(X-Men: Dark Phoenix, Simon Kinberg, ZDA, 2019)

Scenarist in režiser Simon Kinberg nam prinaša najbolj radikalen film franšize Možje X, kar jih je bilo do sedaj. Možje X: Temni Feniks pripoveduje zgodbo o preoblikovanju Jean Grey (Sophie Turner), ki se iz nadarjene mutantke transformira v najmočnejšo silo celotnega vesolja. Spektakularen blockbuster, ki je trenutno vrhunec sage, je znanstveno fantastični triler, ki postavlja kočljiva vprašanja o lastni identiteti in usodi.

NA SPOREDU:

sobota, 8. 6., ob 20. uri 

sreda, 12. 6., ob 18. uri 

sobota, 15. 6., ob 20. uri 

petek, 21. 6., ob 18. uri 

Godzilla 2: Kralj pošasti

(Godzilla: King of the Monsters, Michael Dougherty, ZDA, 2019)

Starodavne pošasti, za katere so mnogi mislili, da so samo miti, se ponovno dvigajo. In ne le to – intenzivno si prizadevajo za prevlado nad človeštvom. Vprašanje je, ali je soobstoj pošasti in ljudi sploh možen in zdi se, da je človeška vrsta močno ogrožena.

Kriptozoološka agencija Monarch se sooča z množico uničujočih pošasti, vključno z mogočnim Godzilo, ki se spopade z Mothro, Rodanom in njegovim končnim nasprotnikom, triglavim kraljem Ghidorahom.

NA SPOREDU:

nedelja, 9. 6., ob 20. uri 

sreda, 12. 6., ob 20. uri 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 19 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.