Kino KDK – tedenski napovednik  (27. 6. – 29. 6.)

Kino KDK – tedenski napovednik 

(27. 6. – 29. 6.)

Svet igrač 4

(Toy Story 4, Josh Cooley, ZDA, 2019)

Disney Studio in režiser Josh Cooley nam prinašata neverjetno zgodbo o igračkah in njihovem razburljivem živem svetu, ko se podajo na pustolovščino, polno prijateljstva in humorja.

Glavni junak Woody je od nekdaj prepričan, da ima svoje posebno mesto na svetu in njegova prioriteta je skrb za svoje otroke. Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, Woody vzame stvari v svoje roke in pokaže Forkyju, da mora sprejeti sebe, tak kot pravzaprav je. Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, Woddy pristane na nepričakovani avanturi, ki vključuje ponovno druženje z njegovo že davno izgubljeno prijateljico, Be Peep. Po večletnem potepanju, Bo-jin avanturistični duh in življenje na cesti kvari njeno nežno porcelanasto zunanjost. Woody in Bo odkrijeta popolnoma drug svet, ko oživita kot igrački.

NA SPOREDU:

četrtek, 27. 6., ob 18. uri 

sobota, 29. 6., ob 18. uri

četrtek, 4. 7., ob 18. uri

nedelja, 7. 7., ob 18. uri 

Otroška igra

(Child’s Play, Lars Klevberg, ZDA, 2019)

Na velika platna prihaja grozljivka o že dobro znani igrači po imenu Chucky, ki pa ni igrača, temveč zlovešči in hladnokrvni ubijalec. Posodobljeni Chucky pa bo zaradi moderne tehnologije še naprednejši.

Samohranilka Karen (Aubrey Plaza) svojemu sinu Andyju (Gabriel Bateman) za rojstni dan podari igračo, ne da bi vedela, da je igrača zlobne narave in ima zmožnost ubijati. Posodobljen Chucky je veliko bolj napreden, kot Chucky iz originalne grozljivke iz leta 1988. Na voljo ima še več načinov, da vas ubije. Zdaj lahko dostopa do drugih naprav, pogleda skozi njih, prevzame termostate, vozila, robote in podobno… Uporabi lahko vse, kar je na voljo, da terorizira in ubije. Spoznajte Chuckyja 2.0.

NA SPOREDU:

četrtek, 27. 6., ob 20. uri 

sobota, 29. 6., ob 20. uri 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.