Kino KDK – tedenski napovednik (11. 9. – 16. 9.)

Kino KDK – tedenski napovednik (11. 9. – 16. 9.)

Pokvarjeni pliškoti

(The Happytime Murders, Brian Henson, ZDA, 2018)

Kriminalka z umorom, postavljena v svet, kjer skupaj prebivajo ljudje in lutke, vendar pa veljajo lutke za manjvredne državljane. Ko igralsko zasedbo lutk iz priljubljene otroške oddaje iz 80-ih prizadenejo čudni umori, sprejme primer nekdanja policajka, zdaj zasebna detektivka.

NA SPOREDU:

torek, 11. 9., ob 19:00

nedelja, 16. 9., ob 20:00

Pravičnik 2

(The Equalizer 2, Antoine Fuqua, ZDA, 2018)

Nadaljevanje filmske uspešnice Pravičnik iz leta 2014. Po prvem Pravičniku, kjer smo spoznali Roberta McCalla (Denzel Washington), nekdanjega pripadnika posebnih enot, ki je uprizoril svojo smrt, da bi preostanek življenja preživel v miru, kar pa mu nazadnje ne uspe, se McCall posveča temu, kar najbolj obvlada – boju za pravico in reševanje tistih, ki potrebujejo pomoč. Potem ko v organizirani zaroti ugrabijo in ubijejo njegovo nekdanjo šefinjo, se pravičnik sklene maščevati. Na lovu za pravico sreča izkušene morilce, ki utegnejo biti celo tako dobri kot on. Ampak Robert McCall ne pozna strahu. Rešuje težave, ki jih šibkejši ne morejo sami rešiti, saj je navsezadnje – Pravičnik.

NA SPOREDU:

sreda, 12. 9., ob 18:00 – ZADNJA PROJEKCIJA

Nuna

(The Nun, Corin Hardy, ZDA, 2018)

Vatikan pošlje duhovnika s strašljivo preteklostjo in dekle v noviciatu, tik pred svojimi zadnjimi zaobljubami, v raziskovanje smrti mlade redovnice v Romuniji, pri tem pa se morata soočiti z zlobno silo v obliki demonske nune.

NA SPOREDU:

sreda, 12. 9., ob 20:15 – ZADNJA PROJEKCIJA

Črni KKKlanovec

(BlacKkKlansman, Spike Lee, ZDA, 2018)

Vizionarski filmski ustvarjalec Spike Lee je upodobil neverjetno zgodbo o ameriškem junaku, posneto po resničnih dogodkih. Zgodba se dogaja v zgodnjih sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko se Ron Stallworth (John David Washington) kot prvi afroameriški detektiv pridruži policijskim vrstam na policijski postaji v mestu Colorado Springs (ameriška zvezna država Kolorado). Poln zagona, volje in želje po priznanju se pogumno poda na nevarno misijo – da se pretihotapi v združbo Kukluksklan (Ku Klux Klan) in jo razkrije.

NA SPOREDU:

četrtek, 13. 9., ob 19:00 – ZADNJA PROJEKCIJA

Megalodon: Predator iz globin

(The Meg, Jon Turteltaub, ZDA, 2018)

Ko je Jonas Taylor pobegnil napadu 20-meterskega morskega psa, kar mu nihče ne verjame, se mora soočiti s svojimi strahovi in rešiti tiste, ki so ostali ujeti v potopljeni podmornici v morju, polnem grozot.

NA SPOREDU:

petek, 14. 9., ob 18:00 – ZADNJA PROJEKCIJA

Predator: Vrnitev

(The Predator, Shane Black, ZDA, 2018)

Z zunanjih meja vesolja prihaja lov na ulice majhnega mesta v eksplozivni priredbi filmske serije Predatorja Shana Blacka. Tokrat so najsmrtonosnejši lovci v vesolju še močnejši, pametnejši in smrtonosnejši kot kdaj prej, saj so se gensko nadgradili z DNK-jem drugih vrst. Ko deček po nesreči sproži njihovo vrnitev na Zemljo, lahko konec človeške vrste prepreči le skupina razcapanih bivših vojakov in zlovoljni učitelj naravoslovja.

NA SPOREDU:

petek, 14. 9., ob 20:30

sobota, 15. 9., ob 20:00

sobota, 22. 9., ob 20:00

četrtek, 27. 9., ob 20:00

Christopher Robin

(Christopher Robin, Marc Forster, ZDA, 2018)

V ljubeči Disneyjevi zgodbi z naslovom Christopher Robin, spoznamo, kako je mlad fant, ki se je včasih podajal v številne avanture v družbi odločnih in simpatičnih živali (Winnie Pooh), odrastel in se izgubil na življenjski poti. Njegovi dragi prijatelji iz otroštva bodo zakorakali v svet ljudi in skušali pomagati Christopherju, da ponovno prebudi otroka v sebi.

NA SPOREDU:

sobota, 15. 9., ob 18:00

nedelja, 16. 9., ob 18:00

nedelja, 23. 9., ob 18:00

KINO KDK

Cene vstopnic: 4,5 € / 5,5 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.