Kino KDK – Tedenski napovednik (11. 8.)

Kino KDK – Tedenski napovednik (11. 8.)

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje

(Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, Genndy Tartakovsky, ZDA, 2018)

Čas je za dopust! Ker se ve, da tudi pošasti tu pa tam potrebujejo odmor, bo naša priljubljena skupina letos dopustovala v velikem slogu. Manca bo presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo. Ampak glede na to, da z Drakulo in njegovo družino nikoli ne gre vse gladko in po načrtu, bo tudi letošnji dopust začinjen s številnimi dogodivščinami in humorjem, bržkone pa tudi s kakšno nevarnostjo.

NA SPOREDU:

sobota, 11. 8., 18:00

sobota, 18. 8., 18:00

nedelja, 26. 8., 18:00

Mamma Mia! Spet začenja se

(Mamma Mia! Here We Go Again, Ol Parker, ZDA, Velika Britanija, 2018)

Na filmska platna prihaja drugi del velike uspešnice Mamma Mia, v katerem smo spoznali simpatično Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev. Filmska zgodba novega dela MAMA MIA: SPET ZAČENJA SE! se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti. Na filmskih platnih ne bo manjkala igralska zasedba z Mery Streep, Pierceom Brosnanom, Stellanom Skarsgardom in Colinom Firthom na čelu. Slišali bomo tudi Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili.

NA SPOREDU:

sobota, 11. 8., 20:00

četrtek, 16. 8., 17:30

sobota, 18. 8., 20:00

četrtek, 23. 8., 17:30

KINO KDKCene vstopnic: 4,5 € / 5,5 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.