Kino KDK – tedenski napovednik (11. 4. – 14. 4.)

Kino KDK – tedenski napovednik 

(11. 4. – 14. 4.)

Mačje pokopališče

(Pet Sematary, Kevin Kölsch, Dennis Widmyer, ZDA, 2019)

Grozljivka Mačje pokopališče, je nastala po istoimenskem romanu ameriškega pisatelja Stephena Kinga. Potem ko se družina iz mesta preseli na podeželje, kmalu ugotovi, da se v gozdu blizu njihove hiše, na pokopališču za domače živali, dogajajo nepričakovane in strašljive stvari.

NA SPOREDU:

četrtek, 11. 4., ob 19. uri 

petek, 12. 4., ob 20.15 uri 

 

Oni*

(Loro, Paolo Sorrentino, Italija, Francija, 2018)

Satiričen in ponekod domišljijski portret kontroverznega italijanskega politika in tajkuna Silvia Berlusconija ter njegovih krogov. Čedni mladenič Sergio ima eno samo ambicijo: zapustiti rojstno Taranto na jugu Italije in oditi v Rim, da bi se tam vključil v kroge večkratnega predsednika vlade Silvia Berlusconija. Svoj načrt uresničuje dosledno in brez moralnih pomislekov. Vrata v svet vplivnih in bogatih mu odpre trgovanje z lepimi mladimi dekleti, ki vplivneže spremljajo na različne dogodke in razvratne zabave.

NA SPOREDU:

petek, 12. 4., ob 17.30 uri 

torek, 16. 4., ob 19. uri 

Gospod Link: V iskanju izgubljenega doma

(Missing Link, Chris Butler, Kanada, ZDA, 2019)

Gospod Link, velik in prijazen jeti, poskuša s pomočjo raziskovalca Lionela Frosta najti svoje dolgo izgubljene sorodnike v skriti deželi Shangri-La. Skupaj s pustolovko Adelino se zabavni trio odpravi na popotovanje po svetu, da bi svojemu novemu prijatelju pomagali najti njegov dom.

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

nedelja, 14. 4., ob 18. uri 

nedelja, 21. 4., ob 18. uri 

Hellboy

(Hellboy, Neil Marshall, ZDA, 2019)

Na podlagi stripov Mikea Mignole se Hellboy, ujet med svetovi nadnaravnega in človeškega, bori s staro čarovnico, ki je trdno odločena, da izpelje maščevanje do konca.

NA SPOREDU:

nedelja, 14. 4., ob 20. uri 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.