Kino KDK – Mesečni napovednik JULIJ 2018

 

Kino KDK – Mesečni napovednik

julij 2018

Neverjetni 2

(The Incredibles 2, Brad Bird, ZDA, 2018)

V nadaljevanju zgodbe o superherojski družini, je mama Helena v centru pozornosti, medtem, ko je oče Janez je heroj doma, kjer skrbi za družino in otroke. Njihov vsakdan zmoti prihod nevarnega in prebrisanega nepridiprava, ki ga lahko ustavi samo družina Neverjetni.

NA SPOREDU:
nedelja, 1. 7., 18:00 (ZADNJA PROJEKCIJA)

Ti loviš

(Tag, Jeff Tomsic, ZDA, 2018)

Komedija, posneta po resnični zgodbi, objavljeni v dnevnem časopisu The Wall Street Journal. Vsak mesec v letu od prvega razreda osnovne šole dalje se peterica prijateljev, ki radi tekmujejo, igrajo „ti loviš!“ in tvegajo službo in lastne odnose. Letos sovpada igra s poroko edinega neporaženega igralca, zaradi česar bi lahko končno postal lahka tarča. Vendar ve, da prihajajo in zato je pripravljen.

NA SPOREDU:
nedelja, 1. 7., 20:15

Ant-Man in Osa

(Ant-Man and The Wasp, Peyton Reed, ZDA, 2018)

Medtem ko Scott Lang (Paul Rudd) krmari med vlogo superheroja in vzornega očeta, Hope van Dyne (Michelle Pfeiffer) in dr. Hank Pym (Michael Douglas) potrebujeta njegovo pomoč v novi nujni misiji, v kateri skupaj z Oso (Evangeline Lilly) odkrijeta skrivnosti svoje preteklosti.

NA SPOREDU:
četrtek, 5. 7., 19:00
sobota, 7. 7., 20:00
četrtek, 12. 7., 19:00
četrtek, 19. 7., 20:00

Ukradena princesa

(Vykradena pryntsesa: Ruslan i Ludmila, Oleh Malamuzh, Ukrajina, 2018)

Zgodba, ki se odvija v času pogumnih vitezov, lepih princes in mogočnih čarovnikov. Ruslan, lutkarski umetnik, ki sanja, da bi postal vitez, spozna lepo Milo in se v njo zaljubi, niti sanja pa se mu ne, da je Mila kraljeva hči. Njuna sreča pa ne traja dolgo. Hudobni čarovnik, ki si želi Milino ljubezen spremeniti v svojo zlobno moč, ugrabi princeso tik pred Ruslanovimi očmi. Tako se Ruslan odpravi na najbolj nevarno pustolovščino svojega življenja. Odločen je, da bo rešil ukradeno princeso, premagal vse ovire in dokazal, da je prava ljubezen močnejša od vsake čarovnije.

NA SPOREDU:
sobota, 7. 7., 18:00
sobota, 14. 7., 18:00

KINO KDK – Cene vstopnic: 4,5 € / 5,5, € (3D projekcija)
Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.