KDK tedenski kino napovednik (14. 11. – 18. 11.)

Kino KDK – tedenski napovednik (14. 11. – 18. 11.)

 

Posledice

(Posledice, Darko Štante, Slovenija, 2018)

18-letni Andrej je zaradi svojega težavnega vedenja poslan v vzgojni zavod za mladino, kjer spozna Željka, neformalnega vodjo tamkajšnjih gojencev. Ko odkrije Andrejevo skrivnost, ga prične Željko kmalu izkoriščati v svoj prid. Andrej je tako kmalu postavljen pred preizkušnjo odgovornosti in ohranjanja svoje moralne integritete. Odločiti se mora med Željkom in njegovim divjim življenjem ter tem, kako ostati zvest samemu sebi.

NA SPOREDU:

sreda, 14. 11., ob 18:00

Po projekciji sledi še pogovor z režiserjem Darkom Štantetom.

Vili Bremza

(Wheely, Yusry Abd Halim, Malezija, Maldivi, 2018)

Akcije polna pustolovska risanka za vse generacije, v katerem prevladata hip-hop in pretanjen slog. V namišljenem svetu, v katerem so meščani avtomobili, bo en taksi v svojem rodnem mestu postal kralj ceste. Kmalu spozna, da je bolje ostati zvest sebi kot pa postati slaven. Zapretijo mu veliki kamioni -se jim bo mali rumeni lokalni taksi zmogel zoperstaviti in postati globalni junak?

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

nedelja, 18. 11., ob 17:00

Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva

(Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, David Yates, ZDA, Velika Britanija, 2018)

Težko pričakovani drugi del franšize MAGIČNE ŽIVALI, ki sledi pustolovščinam Newta Scamanderja. Na koncu prvega dela filma je MACUSA (Magical Congress of the Unites States of America) ujela mogočnega temačnega maga Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp), vendar pa je Grindelwaldu uspelo pobegniti in začeti z zbiranjem svojih največjih podpornikov. V upanju, da prepreči Grindelwaldove zle načrte, Albus Dumbledore (Jude Law) na pomoč pokliče svojega bivšega učenca Salamandra Scamandra (Eddie Redmayne), ki se na klic odzove vendar se ne zaveda v kakšno nevarnost se spušča. V vse bolj razdeljenem čarovniškem svetu, bosta ljubezen in predanost med najbližjimi prijetelji in družinami pristali na preizkušnji.

NA SPOREDU:

nedelja, 18. 11., ob 19:00 (3D)

sreda, 21. 11., ob 18:00

nedelja, 25. 11., ob 19:00 (3D)

KINO KDK

Cene vstopnic: 4,5 € / 5,5 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 16 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.