Kam? V Kamnik! – junij 2019

Zapelji se po Kamniku z e-kolesom!

V  soboto, 8. junijabo v Kamniku zaživel sistem izposoje električnih koles.Uradna otvoritev sistema bo v soboto, 8. junija, ob 9. uri na glavni avtobusni postaji. Takrat bo potekal tudi praktični prikaz, kako izposoja koles poteka.

Poletje v Kamniku 2019

V prihodnji številki Kamničanke, 7. junij, bo izšla priloga Poletje v Kamniku. Na voljo bo tudi na osrednji TIC točki. Samo vi pa imate možnost, da si jo ogledate prej.

Prilogo želim prejeti predčasno.Odprtje kopalne sezone 2019 7. in 8. junij

 

kamnBODIFITov tek na Stari grad

BODIFITov tek na Stari grad ima novega zmagovalca! Miran Cvet (KGT Papež) je za 3800 metrov dolgo traso potreboval 16 minut in 14 sekund. Tekmovanje so skupaj organizirali Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, BODIFIT in Grajska terasa. 

Fotogalerijo iz dogodka si lahko ogledate TUKAJ

Gold Wing v Kamniku

V Kamnik prihajajo ljubitelji Gold Wing motorjev!
Slovenia Eco Resort bo od 13. do 16. junija gostil evropsko srečanje ljubiteljev Gold Wing motorjev. Posebna atrakcija bopetkova nočna vožnja z lučkami okrašenih motorjev skozi mesto Kamnik, ko bodo udeleženci srečanja obiskali tudiKamniški festival piva, ter tako imenovana parada narodov, ko se bodo motoristi združeni po samih državah v soboto popeljali po Kamniku in njegovi okolici.

Dobrodošli v poletju!
Če se sprašujete, kaj ponuja Kamnik v mesecu juniju, kliknite na spodnji modri gumb. Če pogrešate kakšen dogodek, sporočite organizatorju, naj svoje dogodke vpisuje na tej povezavi http://bit.ly/VpisDogodka.

V JUNIJU IZPOSTAVLJAMO TUDI:

VSI DOGODKI – JUNIJ 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.