JOSÉ CARRERAS POSLOVILNA TURNEJA NAJLEPŠEGA TENORSKEGA VOKALA VSEH ČASOV LJUBLJANA, ARENA STOŽICE, 10. MAREC 2019

Nakup Vstopnic

José Carreras obljublja koncert, poln čustev in strasti. Vabimo vas, da se poslovilne turneje enega izmed najlepših tenorskih vokalov, če ne celo najlepšega, udeležite tudi sami in začutite romantično noto njegovega glasu. V sklopu zadnje, poslovilne turneje, bo legendarni tenor, obiskal tudi Ljubljano. Občinstvo v ljubljanski Areni Stožice bo pustil brez besed 10. marca 2019.

Legendarni tenor José Carreras predstavlja zveneče ime klasične skladbe, njegova vrhunska kariera zajema udeležbo v najbolj prestižnih opernih hišah in festivalih, sodeloval pa je tudi z največjimi orkestri in skladatelji na svetu. Kot eden izmed Treh Tenorjev, je navduševal polne dvorane obiskovalcev po celem svetu, skupaj pa so imeli nepojemljiv vpliv na svet klasične glasbe. V svoji karieri je prejel številne nagrade, tako za svoje umetniško, kot tudi za družbeno odgovorno delo. Nagrajen je bil s številnimi zlatimi in platinastimi nagradami za svoja glasbena dela, ki so po celotnem svetu prodana v več kot 80 milijonih izvodih.

Carrerasov glas velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, njegova vrnitev na klasične odre pa nedvomno zajema romantičen repertoar, ki ga s svojo nežnostjo in vrhunskim glasom, približa obiskovalcem svojih koncertov in jih prav gotovo ne pusti ravnodušnih.

Nakup Vstopnic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.