VELIKI VALENTINOV KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA 14. 2. 2019 ob 20.00 uri

ČOLIĆEVA MAGIJA

ZDRAVKO ČOLIĆ PRIHAJA V DVORANO STOŽICE

VALENTINOVO – 14. 2. 2019 ob 20.00 uri

Zdravko Čolić se v okviru aktualne turneje ‘Ono malo sreče’, po pravljičnih sedmih letih, z magičnim koncertom za valentinovo, 14.02.2019 vrača v dvorano Stožice.

Po nedavnih razprodanih koncertih je še enkrat potrdil status največje regionalne zvezde in glasbenika, ki ga občinstvo že skoraj pol stoletja naravnost obožuje.

Koncerti Zdravka Čolića so znani po njegovem prepoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Le-ta mu skozi cel večer sledi s petjem in plesom ter glasnimi kriki navdušenja.

Neprekosljiv kralj romantike drži občinstvo na nogah skozi celoten koncert, s starimi in novimi hiti pa publiko popelje na potovanje skozi vsa skupna leta.

Z večnimi klasikami, kot so – Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati,… Do aktualnih hitov – Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće,… Zdravko Čolićzagotavlja večer, ki ga bomo še dolgo pomnili.

Za dodaten zvočni čar večera bo poskrbel tudi britanski producent John Barton, ki je s Colićem sodeloval že v preteklosti. Barton slovi kot eden največjih strokovnjakov na področju dizajna zvoka z zavidljivo kilometrino, več kot 15.000 koncerti, sodeloval pa je tudi z Liso Stansfield, The Prodigy, Chrisom Rio ter številnimi drugimi največjimi imeni svetovne glasbene scene.

V okviru turneje ‘Ono malo sreće’ bo torej Zdravko Čolić na veliko veselje in srečo njegovih oboževalcev, 14.02.2019 ob 20.00 uri nastopil v dvorani Stožice v Ljubljani.

Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije – največji romantik, na najbolj romantičen dan v letu, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji.

Nakup vstopnic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.