Hop On Hop Off Kobarid, javni prevoz v Tolminska korita in Javorco

Hop On Hop Off Kobarid, javni prevoz v Tolminska korita in Javorco

Na Kobariškem bo tudi to poletje vozil avtobus Hop-On, Hop-Off 

V soboto, 24. 6. 2017, je na Kobariškem ponovno začel voziti javni prevoz Hop-On, Hop-Off, ki bo povezoval podeželje, oddaljene turistične točke, kopališča na Nadiži in izhodišča za pohodniške izlete s centrom Kobarida.Avtobus bo vozil vsak dan med 24. 6. in 3. 9. 2017 ter ob sobotah in nedeljah med 2. 9. in 1. 10. 2017. Cena enosmerne vozovnice znaša 1,00 EUR, za otroke do 10. leta starosti bo prevoz brezplačen. Avtobus bo omogočal tudi brezplačen prevoz koles. Oglejte si vozni red z zemljevidom in z uporabo avtobusa podprite sonaravno bivanje.

Javni prevoz v Tolminska korita in v Javorco

Od 1. julija do 31. avgusta 2017 nudimo obiskovalcem Tolminskih korit javni prevoz iz Tolmina v Tolminska korita in v obratni smeri po ceni 0,50 EUR na vožnjo. Namen organiziranega prevoza je razbremenitev ceste iz Zatolmina in prenapolnjenega parkirišča v Tolminskih koritih.

Minibus bo vsako polno uro med 10. in 15. uro odpeljal z velikega parkirišča nasproti športnega parka Brajda v Tolminu, s parkirišča v Tolminskih koritih pa se bo vračal deset minut čez vsako polno uro.

V juliju in avgustu letos prvič organiziramo tudi javni prevoz v Javorco in nazaj po ceni 1,00 EUR na vožnjo. Minibus bo vozil vsako soboto in nedeljo ter 14. in 15. avgusta. Ob 10.40 bo odpeljal z velikega parkirišča nasproti športnega parka Brajda v Tolminu, iz Javorce pa se bo vračal ob 13.25. Za otroke do 12. leta starosti bo prevoz na obeh relacijah brezplačen.

Urnik in zemljevid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.