Flixbus v sodelovanje z Avrigom

Flixbus v sodelovanje z Avrigom

Ljubljana, 27. junija – Evropski avtobusni prevoznik Flixbus je vstopil v sodelovanje s slovenskim avtobusnim prevoznikom Avrigom. Poleg tega s četrtkom Ljubljana kot prvo slovensko mesto postaja izhodiščna točka Flixbusa za vožnje proti Dunaju in Bratislavi, so na današnji novinarski konferenci povedali predstavniki Flixbusa in Avriga.

Direktor poslovnega razvoja Flixbusa za osrednjo iz vzhodno Evropo Dean Čebohin je v Ljubljani pojasnil, da podjetje, ki predstavlja največjo platformo za posredovanje prevozov potnikov v cestnem prometu po Evropi, ob prvi obletnici poslovanja na slovenskem trgu širi svojo prisotnost.

“Prvič po enem letu ima Flixbus tudi slovenskega partnerja, družbo Avrigo. Tako skupaj z Avrigom v Ljubljani odpiramo novo vozlišče,” je povedal. Od vstopa na slovenski trg so sedem slovenskih destinacij neposredno povezali s 60 destinacijami v osmih evropskih državah. Poleg novih direktnih povezav na Slovaško in v Avstrijo je Flixbus povečal tudi število dnevnih povezav iz Slovenije, zlasti proti Nemčiji, Avstriji in Hrvaški.

VEČ na novicah STA…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.