Dogodki na Kočevskem

Ta vikend že 6. XC Kočevje v MTB Trail centru Kočevje
Ljubitelji narave in gorskega kolesarjenja vabljeni na 6. XC Kočevje, ki bo tudi letos potekal v atraktivnem MTB Trail centru Kočevje.Tekme so vključene v glavni pokal SloXcup. so kategorizirane pri UCI in prinašajo točke UCI lestvice…Več.

Filmsko doživetje
Ta teden bomo v kinu KCK predvajali animirano pustolovščino Čudežni park, akcijski triler John Wick 3: Parabellum, animirano pustolovščino GrdeLutke: Popolno nepopolne in triler 12. mož Več.

Večer za gledališče
Vabljeni na ogled songdrame Večno mladi v kateri skupina igralcev in igralk, članov nekdanje mariborske Drame, na groteskno zabaven način, s pomočjo pevske oz. glasbene terapije, poskrbi za vse prej kot dolgočasen rock’n’roll tretjega življenjskega obdobja…Več.

Nenormalni Balašević tribute band
Večer za vse ljubitelje glasbe in lika Đorđa Balaševiča, panonskega trubadurja in največje legende jugoslovanske kant avtorske glasbe. Novosadski 7 članski kolektiv Nenormalni Balaševič tribute band bo brez dvoma s svojim koncertom poskrbel za to, da boste uživali na polno, saj so odlični, skoraj kot pravi…Več.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.