DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA IN GOSTINSKO TURISTIČNI ZBOR od 17. do 19. oktobra v Kranjski Gori

DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA IN GOSTINSKO TURISTIČNI ZBOR od 17. do 19. oktobra v Kranjski Gori.

Dnevi slovenskega turizma, ki so osrednji strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 17. do 19. oktobra v Kranjski Gori.

Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi ustanovami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovensko turistično organizacijo, Turistično zvezo Slovenije, Turistično-gostinsko zbornico Slovenije, Sekcijo za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornico gorskih centrov – GZS, Združenjem turističnih agencij Slovenije, Skupnostjo slovenskih naravnih zdravilišč, Zavodom – Kongresno-turističnim uradom, Društvom turističnih novinarjev Slovenije, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in drugimi.

V okviru DST se bodo zvrstili pomembni dogodki, kot so plenarni del DST s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu64. Gostinsko turistični zbor, prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna in 20. Slovenski turistični forumVzporedno bo potekal prvi vseslovenski turistični hackathon »Slovenija za 5–zvezdnična doživetja«.

VEČ O DNEVIH SLOVENSKEGA TURIZMA 2017

Vzporedno pa bo potekal tudi

64. Gostinsko turistični zbor Slovenije,

 ki bo organiziran v sodelovanju z družbo Hit Alpinea d.d. Kranjska Gora.

K sodelovanju so povabili Občino Kranjska Gora, ZIC Kranjska Gora, Turistično društvo Kranjska Gora in Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Radovljica. S skupnimi idejami bodo pripravili vsebinsko zanimivo prireditev, ki bo 17. in 18. oktobra 2017 popestrila dogajanje v kraju in predstavila utrip tega turističnega kraja nekoč in danes.

VEČ O GOSTINSKO TURISTIČNEM ZBORU 2017

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.