Delavnica Kreativna pot do 5* doživetij Bleda

Turizem Bled z veseljem napoveduje delavnico za razvoj avtentičnih in butičnih doživetij.
Delavnica je namenjena vsem turističnim ponudnikom, ki želite z oblikovanjem 5* doživetij gostom ponuditi nekaj več in povišati kakovost ter dodano vrednost svojih turističnih produktov. Delavnico v organizaciji Zavoda za pospeševanje turizma Bled bosta vodili Neja Petek in Petra Goneli iz Agencije za razvoj in marketing v turizmu Nea Culpa, ki se je v desetletju pozicionirala kot vodilna slovenska agencija za razvoj doživljajsko in tržno naravnanih produktov, zgodb in znamk v slovenskem turizmu.

Ekipa Nea Culpe je lansko leto za Turizem Ljubljana vsebinsko povezala 5 ključnih kulturnih institucij v Ljubljani v inovativno 5* doživetje Moustache Tour / Brko tura, ki je bilo izbrano kot najboljša kolesarska tura Evrope s strani 30 novinarjev EasyJet In Flight Magazina. Moustachetura je tudi med prvo deveterico certificiranih doživetij z znakom Slovenia Unique Experiences.

VSEBINA DELAVNICE


10.00–11.30
Proces oblikovanja 5* doživetja in želje sodobnega turistaNa primeru Moustache ture bomo pokazali proces oblikovanja doživetja od inoviranja produkta in njegove ideje, razvoja dramaturgije doživetja, oblikovanja elementov presenečenja, animacije in posebne interakcije z gosti, priprave pripomočkov za vodenje do procesa izobraževanja vodnikov in priprave promocijskih elementov.
11.30–12.00
Odmor
12.30–14.00
Skupaj nadgrajujemo našo ponudbo v 5* doživetjaV moderiranem interaktivnem delu bomo razvijali ideje za oblikovanje 5* doživetij Bleda. Kako povezati obstoječo ponudbo oz. razviti novo pod skupno privlačno zgodbo, ki ima tudi tržni in doživljajski naboj za sodobnega turista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.