Čarobni dan v Parku Tivoli, 13. maja 2018

Čarobni dan v Parku Tivoli, 13. maja 2018

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 13. 5. 2018.

Dogodek bo na odru ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev, klubov in društev, pa tudi atraktivne predstave – prihajajo namreč Dunking Devils in Muzikal Pepelka!

Otroci se bodo lahko cel dan zabavali in preizkušali različne aktivnosti: se povzpeli na plezalno steno, si ogledali razne predstave, se preizkusili v angleški abecedi – Alphabet fishing, se sprostili z otroško jogo, si zašivali svoj unikaten obesek za ključe in še mnogo drugega.

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj na dogodku ne bo manjkalo tako konjev, kot tudi drugih štiri – in manj nožnih prijateljev.

Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto; v sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na Čarobnem dnevu, bomo omogočili obiskovanje izvenšolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom.

Pripravljamo pa tudi akcijo 1=1; v sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki iz Ljubljane in okolice vam omogočamo obiske in aktivnosti po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina! Seznam in prijave na www.carobnidan.si.

Zanimivih aktivnosti bo veliko, zato pohitite in se Čarobnega dne udeležite od 10. ure dalje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.