Avtobusni – mestni, lokalni promet

AVTOBUSNI MESTNI, LOKALNI, MEDNARODNI PROMET.

IZLETI, EKSKURZIJE, POSEBNI PREVOZI

 

 

Omogočiti prebivalstvu Pomurja, enostavna, kvalitetna in poceni potovanja z avtobusi v različne namene. Združevati turistično ponudbo, ter jo prodajati domačim in tujim gostom.


Javni gospodarski zavod Marprom je bil ustanovljen dne 21.06.2011 z namenom zagotavljati varen in udoben javni prevoz na območju celotne občine Maribor ter okoliških občin.

 


 


S poslovnimi enotami v Kopru, Ilirski Bistrici, Mariboru, Ljubljani, Novemu mestu, Ptuju in Slovenski Bistrici pokrivamo večji del Slovenije in našim potnikom dnevno nudimo varne in udobne vožnje z našimi avtobusi.


Izletnik Celje se uvršča med vodilna avtobusna podjetja v Sloveniji. Osnovna dejavnost podjetja je prevoz potnikov v cestnem potniškem prometu. Izletnik Celje ima sedež v Celju, lokacijsko pa delujemo na področju širše celjske regije in Posavja.

 


 


Družba Koratur d.d. Prevalje ima danes 65 avtobusov, s katerimi na območju koroške regije omogoča dnevno migracijo prebivalstva na delo, v šolo ter v pomembnejša kulturna, športna in trgovska središča.


Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. skrbi za varen, zanesljiv in nemoten javni prevoz na območju celotne Mestne občine Ljubljana in v šestnajstih primestnih občinah.

 

 


 

 


Na področju Zasavja smo vodilni avtobusni prevoznik z dolgoletno tradicijo. S stalnim posodabljanjem voznega parka, z izkušnjami in kakovostnim delom, bomo še naprej skrbeli za varno, učinkovito in zanesljivo izvajanje naših storitev ter za prepoznavnost in ugled družbe.


Na področju jugovzhodne Slovenije to je na širšem področju Kočevja, doline Kolpe in v povezavah področja z Ljubljano in Novim Mestom smo vodilni avtobusni prevoznik z dolgoletno tradicijo.

 

 


 


Na področju Notranjske smo vodilni avtobusni prevoznik z dolgoletno tradicijo. S stalnim posodabljanjem voznega parka, z izkušnjami in kakovostnim delom, bomo še naprej skrbeli za varno, učinkovito in zanesljivo izvajanje naših storitev ter za prepoznavnost in ugled družbe.


Avtobusni prevozi Mrgole d.o.o. smo družinsko podjetje, ki opravljamo linijske in turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Linijski prevoz na relaciji Telče – Šentjanž – Mokronog – Novo mesto  opravljamo še danes in na tej relaciji v sodelovanju s še enim prevoznikom vsak dan prevozimo cca 250 potnikov.

 


 


Alpetour je družba z izrazito močnim razvojnim potencialom ter inovativno naravnanim opravljanjem storitev na vseh svojih programskih področjih. Družba ima locirano storitveno dejavnost v večjih krajih po Gorenjski,  upravno administrativne službe pa v centru Kranja.


Poslanstvo podjetja Avrigo d.o.o. je omogočiti ljudem mobilnost. Želimo ponuditi sodoben, kvaliteten in predvsem varen način prevoza. Podjetje namerava postati glavni avtobusni prevoznik v zahodni Sloveniji in eden glavnih akterjev na območju Alpe – Jadran.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.