ANDRE RIEU & JOHANN STRAUSS ORCHESTRA – Vstopnice Dvorana Stožice, Ljubljana, 24.5. 2019.

Nakup vstopnic

Svetovna glasbena zvezda André Rieu je nedvomno eden najbolj priljubljenih mednarodnih glasbenikov našega časa. Poznan tudi kot “kralj valčka”, na leto igra več kot 600.000 oboževalcev, in s to številko preseže tudi svetovno znane zvezdnike kot so Bruno Mars, AC/DC ali Rihanna. 24. maja 2019 bo André Rieu nastopal v Areni Stožice že tretje leto zapovrstjo, s svojim fenomenalnim nastopom, ki je del njegove prihajajoče svetovne turneje.

Julija 2018 je André Rieu odigral svoje tradicionalne, fantastične koncerte na prostem, v domačem mestu Maastrichtu na Nizozemskem. Na vseh trinajstih koncertih ga je poslušalo več kot 150.000 oboževalcev iz več kot 80 držav sveta, ki so uživali v spektakularnih koncertih na trgu Vrijthof.

André Rieu je poročen že več kot 40 let, s svojo ženo Marjorie živi v romantičnem dvorcu iz leta 1452 v domačem kraju Maastricht. Par ima dva sinova in pet vnukov.

André Rieu, s svojim Johann Strauss orkestrom, prihaja nazaj v Ljubljano maja 2019.

Uživajte v fantastični mešanici valčka, filmske glasbe, mjuzikla, opere in ostalih svetovnih uspešnic. Zagotovite si najboljše vstopnice za nepozaben spektakel v živo z Andréjem Rieujem od petka, 23. novembra 2018, od 09.00 ure.

Nakup vstopnic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.